eSky в партньорство с Huawei

Туристическа агенция eSky бе избрана за доставчик на съдържание за пътуване за смартфоните Huawei в цяла Европа.

Двете марки стартират общоевропейска кампания “Твоят личен асистент за пътуване”, която има за цел да популяризира услугите на eSky в Huawei Assistant. По време на кампанията потребителите на Huawei, които активират своята карта eSky в AI Tips, ще получат отстъпка от 15 евро за всеки полет.

Това е още една стъпка напред в сътрудничеството между двете компании. Първата беше при добавянето на приложението на eSky към Huawei AppGallery. Втората е интеграция между приложението на eSky и AI Tips в Huawei Assistant. Благодарение на това потребителите на Huawei могат лесно да търсят най-атрактивните оферти за пътувания и да купуват билети чрез картите SmartCare.

Следващата стъпка е да се даде възможност на потребителите на Huawei да резервират хотели и коли под наем в цял свят. Това прави пътуването по-лесно и удобно. Приложението на eSky ще предоставя на потребителите на смартфони Huawei съдържание на 29 различни езика.

“Развълнувани сме от това, че Huawei ни избра за партньор, за да предостави на своите клиенти, притежаващи смартфони Huawei, най-интересните оферти за пътуване. Нашата цел е да вдъхновим потребителите да пътуват по света и в същото време да помогнем при избора на най-добрите дестинации за пътуване.” — казва Инга Вавжиняк-Гацек, Директор Маркетинг комуникации в eSky.

eSky и Huawei с кампания "Твоят асистент за пътуване"

eSky и Huawei в съвместна кампания "Твоят личен асистент за пътуване" насърчават потребители на смартфони на марката да пътуват смарт, използвайки Huawei Assistant и AI Tips. За потребителите на Huawei, които активират картата eSky, компаниите са подготвили отстъпка в размер на 15 евро за всеки полет, закупен чрез приложението на eSky. Кампанията се провежда в 26 европейски страни.