Меню

Jetstar Asia

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Jetstar Asia от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Jetstar Asia?

Авиокомпания Jetstar Asia лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Jetstar Asia?

За авиокомпания Jetstar Asia е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Jetstar Asia, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Jetstar Asia?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Jetstar Asia

Jetstar Asia

Jetstar Asia Airways е нискотарифна авиокомпания със седалище в Сингапур. Създадена през 2004 г., тя е едно от подразделенията на Jetstar Airways (другите са Jetstar New Zealand, Jetstar Pacific, Jetstar Japan) и дъщерно дружество на австралийските авиолинии Qantas. Обслужва регионални дестинации в Югоизточна Азия – Бирма, Камбоджа, Малайзия, Филипините, Тайланд и Виетнам, в Източна Азия - Япония, Тайван и Хонконг. Основната база на компанията се намира на летище Чанги в Сингапур. Сътрудничи си с Emirates, Qantas, SriLankan Airlines. Програмата за лоялни клиенти се нарича Qantas Frequent Flyer

Багаж

Ръчен багаж: 1 брой до 7 кг (икономична класа) или 2 броя до 14 кг общо (бизнес класа). Размерите не трябва да надвишават 56х36х23 см. Допълнително можете да вземете с вас и дамска чанта/чадър/куфар/лаптоп/палто/книга/одобрени покупки от безмитните магазини.

 

Регистриран багаж: ако сте закупили пакет Economy Starter, нямате право на регистриран багаж. При пакет Economy Starter Plus на Jetstar Airways (JQ), Jetstar Asia (3K) или Jetstar Pacific (BL) – имате право на до 20 кг безплатен багаж и до 20 кг платен (по избор). При вътрешни полети на Jetstar Japan (GK) – 10 кг безплатен и до 30 кг платен. При пакет Economy Starter Max – 30 кг безплатен и 10 кг платен. Business и Business Max пакети – 30 кг безплатен и 30 кг платен. Важно е да се отбележи, че 1 брой регистриран багаж не трябва да надвишава 32 кг.

 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж или да прилага различни изисквания по различни маршрути. По тази причина, винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Класи на пътуване

Компанията предлага икономична и бизнес класа. Икономична класа има тарифи Economy Plus и Economy Max, даващи различни предимства, според предпочитанията на клиента – избор на седалки, избор на храна на борда, избор на превоз на регистриран багаж и др. Колкото по-висок клас е тарифата, толкова повече удобства и по-малко такси за услуги като презаверяване, отмяна на билета, смяна на полета и др. Бизнес класата е оборудвана с одеяло, възглавница, маска за очи, четка и паста за зъби, чорапи и козметика. Седалките са много по-широки и по-удобни за спане.

Онлайн регистрация

Онлайн регистрацията започва 48 часа преди полета и приключва 60 минути преди него (за дестинации в Австралия, Нова Зеландия и Япония) или 120 минути (за международни полети на Jetstar Airways, Jetstar Japan и Jetstar Asia). Не можете да ползвате услугата, ако сте с дете или ако имате нужда от специална помощ. 

Флот

Към 2016 г. авиокомпанията оперира с 18 самолета Airbus A320-200 (180-местни).

Международно летище Changi, Сингапур

Singapore Changi Airport е основното цивилно летище в Сингапур и един от най-големите транспортни центрове в Югоизточна Азия. През 2015 г. Skytrax за пореден път го определя като най-доброто летище в света. Днес то е и един от най-натоварените аеропорти в света по отношение на международния и карго трафик. Намира се на около 17 км североизточно от Marina Bay – центъра на Сингапур. База е на авиолиниите Singapore Airlines, Singapore Airlines Cargo, SilkAir, Scoot, Tigerair, Jetstar Asia Airways.

Храна на борда

Икономична класа предлага храна и напитки за закупуване при всички вътрешни линии в Австралия и Нова Зеландия, както и при международните полети. Можете да ги закупите и предварително, заедно с покупката на билета. Богат избор от храна и напитки са включени към цената на билетите на пътниците в бизнес класа. 

Допълнителни услуги

Можете да гледате филми или сериали, да слушате музика, да играете игри – всички тези забавления са налични на полети с продължителност над 90 минути в икономична класа. Бизнес класа предлага персонална система за забавление.