Меню

Royal Airlines

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Royal Airlines от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Royal Airlines?

Авиокомпания Royal Airlines лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Royal Airlines?

За авиокомпания Royal Airlines е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Royal Airlines, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Royal Airlines?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Royal Airlines

Royal Airlines

Royal Brunei Airlines е националният авиопревозвач на Бруней Даруссалам със седалище RBA Plaza в Бандар Сери Бегаван. Собственост е на правителството на Бруней. Основен хъб е международно летище Бруней в Беракас, намиращ се северно от столицата Бандар Сери Бегаван.

Компанията е създадена на 18 ноември 1974 г. с първоначален флот от два самолета Boeing 737, обслужващи Сингапур, Хонг Конг, Кота Кинабалу и Кучинг. Днес тя притежава 11 летателни апарата, обхващащи маршрутна мрежа от 16 дестинации в Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа и Австралия. Числеността на флота значително се увеличава през 1990 г. През 2011 г. Royal Brunei Airlines печели наградата „Най-добра чуждестранна авиокомпания“ на Sabah Tourism. 

Багаж

Ръчен багаж: в икономична класа е разрешен 1 брой с тегло до 7 кг плюс 1 брой с тегло до 5 кг (с тоалетни принадлежности, бебешка храна и др.) В бизнес класа е разрешен 1 брой ръчен багаж плюс още 1 чанта или раница. Общият им брой не трябва да надвишава 12 кг, а максималното тегло на единия от тях – 7 кг. Максимални размери са 55х38х20 см.

Регистриран багаж: до 20 кг в икономична и до 30 кг в бизнес класа. Учащи студенти имат допълнителни 15 кг към официално разрешените (услугата се зачита при предоставяне на студентска карта на чек-ин гишетата).

Забележка: Авиокомпаниите често променят своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Онлайн регистрация

Можете да се регистрирате за полет на авиокомпанията и онлайн, което ще ви спести време и чакане на летището. Услугата стартира 24 часа преди полета и приключва 60 минути преди него. 

Флот

Към 2016 г. компанията притежава флот от 10 самолета – 6 броя Airbus A320-200 и 4 броя Boeing 787-8. Поръчани са още 7 броя Airbus A320neo и 1 брой Boeing 787-8. През годините са управлявани летателни апарати Boeing 737-200, Boeing 727-200, Boeing 757-200, Boeing 767-200/200ER, Boeing 767-300ER, Boeing 777-200ER, Fokker 50, Fokker 100.

Базово летище на авиокомпанията

Международно летище Бруней е основното летище, обслужващо страната. То служи за база на Royal Brunei Airlines. На територията му са разположени и ВВС на страната, които се помещават на територията на Rimba Air Base в пределите на самото летище. Оттук се осъществяват полети до различни дестинации в Азия и Океания. Официално, превози на пътници и товар от и до Бруней стартират през 1953 г. Първоначално се свързват Бандар Сери Бегаван с Андуки в района Белайт, а след това и Бруней с Малайзия. През 70-те години се отчита нарастване на въздушния транспорт и значително увеличение на полетите. Това довежда до изграждането на ново, по-модерно летище – през 1974 г. новата авиобаза започва да функционира с пълна сила. 

Допълнителни услуги

В икономична класа се предоставят индивидуални 9-инчови екрани с USB портове. Можете да се забавлявате, гледайки холивудски продукции, телевизионни сериали, да слушате любима музика и др. Бизнес класа разполага с 15,4-инчови тъч-скрийн LCD екрани със система за забавление Panasonic eX2.