Меню

Pobeda

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Pobeda от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Pobeda?

Авиокомпания Pobeda лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Pobeda?

За авиокомпания Pobeda е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Pobeda, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Pobeda?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Pobeda

Pobeda

Pobeda Airlines е руска нискотарифна авиокомпания и изцяло притежавано дъщерно дружество на Aeroflot. Базовото летище на авиокомпанията е Внуково, със средни бази в Анапа и Сочи. Pobeda Airlines осъществява редовни полети до местни и международно дестинации. 

Авиокомпанията е регистрирана на 16 септември 2014 г. с Aeroflot като единствн акционер. Това е втори опит на компанията да създаде нискотарифен превозвач. Pobeda получава сертификат за въздушен превозвач на 11 ноември 2014 г. и пуска първия си полет на 1 декември същата година от Москва-Внуковo до Волгоград. Превозвачът надвишава 2 млн. пътници през септември 2015 г., след 9 месеца работа. 

Флот

Компанията притежава 19 самолета - Boeing 737-800 до ноември 2017 г, като има поръчка за още 3 броя самолети от същия модел. 

Базово летище на авиокомпанията

Базовото летище на Pobeda Airlines е Внуково. Това е най-натовареното летище в Европа за международни полети с по-големи частни самолети. От трите московски летища Внуково е най-високото (204 метра насморкса височина). Затова, в случай на мъгла, летището често служи като алтернативно.