Меню

Eurowings

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Eurowings от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Eurowings?

Авиокомпания Eurowings лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Eurowings?

За авиокомпания Eurowings е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Eurowings, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Eurowings?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Eurowings

Eurowings

Eurowings airlines е немска авиокомпания, собственост на Lufthansa. Тя е основана чрез сливането на две малки авиолинии: Nurnberger Flugdienst и Reise- und Industrieflug. Eurowings съществуват от 1994 г., а първия си полет авиокомпанията изпълнява от Нюрнберг до Париж.

В момента Eurowings обслужва Lufthansa и нейния бюджетен превозвач Germanwings, който предлага евтини полети до редица държави. Те покриват главно маршрути в Германия, от Хамбург до Дюселдорф, но също и до други точки на Европа. Eurowings лети до три полски летища: Варшава, Вроцлав и Краков. Полетната мрежа на авиокомпанията все още се разраства и в момента включва 34 дестинации в Европа.

Авиокомпанията осъществява полети и до Флорида, Южна Африка и острови в Индийския океан. Популярността на Eurowings airlines непрекъснато нараства сред пътуващите, благодарение на отличното съотношение цена – качество, което предлага. При планиране на полет непременно проверете какви са предлаганите от авиокомпанията възможности. 

Политика за багажа на Eurowings

Пътниците, които летят с Eurowings, трябва да спазват политиката за багаж на авиокомпанията. За целта е добре предварително да се запознаят с вида и количеството багаж, включен в тарифата. Ръчният и регистрираният ви багаж не трябва да надвишават определените лимити за тегло и размери. Допустимите размери зависят от избрания маршрут и класа на резервация. Пътниците могат да използват и други услуги за превоз на багаж на Eurowings, но това може да доведе до допълнителни такси за багаж.

Пътнически класи на Eurowings

Eurowings предлагат разнообразие от пътнически класи, в зависимост от маршрута и превозвача, които е добре да вземете предвид при закупуване на самолетен билет. Lufthansa предлагат четири класи: икономична, премиум икономи, бизнес и първа класа. Germanwings от своя страна предлагат три различни категории. Basic е най-евтиният вариант, като цената му включва единствено полета. Всички други услуги се заплащат допълнително. Smart класата предлага някои допълнителни услуги на атрактивни цени като например по-удобни седалки в самолета. Best класата е най-скъпа и е много луксозна и комфортна, като условията при нея са близки до предлаганите в бизнес класата. За повече информация посетете уебсайта на превозвача и прегледайте отзивите на пътници на Eurowings.

Онлайн регистрация

За полети с Germanwings пътниците могат да се регистрират онлайн от 72 до 3 часа преди полетното разписание. Онлайн регистрацията на Eurowings е налична и за пътниците на Lufthansa. В този случай те могат да се регистрират онлайн от 23 часа преди полетното разписание. За повече информация относно онлайн регистрацията, статуса на полета и т.н. посетете уебсайта на превозвача.

Флот на Eurowings

Флотът на авиокомпанията включва главно самолети Airbus A319, A320 и A330, както и Boeing 767-300ER. Най-големият самолет от флота е Airbus A330-200, с места за до 335 пътници. В момента Eurowings е в процес на подмяна на своите 23 самолета Bombardier с Airbus A320, който е два пъти по-голям. Авиокомпанията е безопасен и надежден превозвач, тъй като постоянно се стреми да развива и модернизира флота си, поставяйки основен фокус върху сигурността.

Летище Дюселдорф – услуги

Международното летище в Дюселдорф е най-голямото и натоварено в Рейнска област, Германия. Летището се намира на около 7 километра от града и е лесно достъпно. Предлага голям брой услуги и удобства за клиентите: ресторанти, барове, кафенета, магазини и коли под наем. На разположение на пътниците е безплатна Wi-Fi мрежа. Летището става все по-популярно, заради постоянно нарастващия брой пътници.

Eurowings – храна на борда

Каква ще бъде храната на борда при полет с Germanwings зависи от избрания клас резервация и маршрута. При Best класата храната и напитките са включени в цената на билета. Smart тарифата предоставя на пътниците вкусна суха закуска и бутилка вода. Пътниците от Basic класата могат да закупят храни и напитки от менюто на SkyBistro. При полетите на Lufthansa на борда се предлагат прясно приготвени ястия.

Допълнителни услуги на Eurowings

Пътниците на Eurowings могат да се възползват от много различни услуги като например системата за развлечение по време на полет. Пасажерите разполагат и с безплатен интернет на борда, което допринася за още по-приятното пътуване. Ето защо все повече пътници избират полетите на Eurowings както за почивките си, така и за бизнес пътуванията си.