Меню

Aurigny

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Aurigny от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Aurigny?

Авиокомпания Aurigny лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Aurigny?

За авиокомпания Aurigny е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Aurigny, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Aurigny?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Aurigny

Aurigny

Aurigny Air Services  Limited е националният превозвач на Гърнси – втори по големина британски остров в Ламанша, част от Нормандските острови и коронно владение на Великобритания. Седалището на компанията се намира на летище Гърнси, но голяма част от самолетите и екипажите са позиционирани на летище Олдърни. Оперира товарни и пътнически превози между Норманските острови, Северна Франция и Обединеното кралство. Aurigny е една от най-дълго действащите регионални авиолинии в света, една от най-старите във Великобритания, след Loganair и Monarch Airlines

Багаж

Ръчен багаж: 1 брой до 10 кг с размери до 48х36х20 см. За маршрутните линии Саутхемптън–Олдърни, Динар–Гърнси и между островите Трисландер теглото е до 6 кг.

 

Регистриран багаж: 1 брой до 20 кг, а за полетите Алдърни–Саутхемптън и Гърнси–Динар – до 15 кг. За пътници с билет flexible, които пътуват между Гърнси и Великобритания – до 30 кг. Тези условия са включени в цената на билета, извън тях, срещу заплащане, можете да добавите още допълнителни килограми. Важно е да се отбележи, че 1 брой регистриран багаж не трябва да надвишава 23 кг.

 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж или да прилага различни изисквания по различни маршрути. По тази причина, винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Пътнически класи

На борда на своите самолети авиокомпанията предлага само икономична класа

Онлайн регистрация

Онлайн регистрацията започва 72 часа преди полета и приключва 1 час преди него (за Великобритания – до 3 часа). При полети до Великобритация системата автоматично избира местата в самолета, освен ако не сте ги избрали предварително. Ако искате да смените мястото си, трябва да заплатите такса. При онлайн бордния пас няма да виждате номера на мястото си в самолета, той ще ви бъде посочен от персонала на самолета. Ако пътувате само с ръчен багаж, директно можете да се ориентирате към зоната за проверка. 

Флот

Към 2017 г. компанията управлява флот от 11 самолета – 1 брой 48-местен ATR 42-500, 2 броя 72-местни ATR 72-500, 4 броя 15-местни Britten-Norman Trislander, 2 броя 19-местни Dornier Do 228, 1 брой RUAG Aviation Do 228 NG и 1 брой 122-местен Embraer 195. 

Летище Guernsey, Великобритания

Летище Гърнси е най-голямото летище в Гърнси и единственото на едноименния остров. Официално отваря врати през 1939 г. През 2015 г. са обслужени малко под 900 000 души. Освен че е основна база на Aurigny, тук действат още няколко авиолинии – airberlin, Blue Islands, Flybe и InterSky. Извършват се редовни, чартърни, сезонни и товарни полети. 

Храна на борда

Компанията предлага безплатно чай, кафе и безалкохолни напитки. Заплащат се алкохолните напитки, виното, бирата, както и различни закуски, снаксове и др.

Допълнителни услуги

Aurigny предлага на своите клиенти различни местни вестници и четива. Можете да пазарувате от безмитния магазин по време на полета. В джоба на всяка седалка ще намерите копие от списанието на компанията – EnVoyage. На борда на самолета не се позволяват ползването електронни цигари.