Меню

Hainan Airlines

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Hainan Airlines от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Hainan Airlines?

Авиокомпания Hainan Airlines лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Hainan Airlines?

За авиокомпания Hainan Airlines е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Hainan Airlines, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Hainan Airlines?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Hainan Airlines

Hainan Airlines

Hainan Airlines е авиокомпания в Хайкоу, Китайска народна република. Тя е най-големият частен авиопревозвач и четвърти по големина по отношение на размера на флота си в страната. Обслужва над 500 редовни и чартърни, вътрешни и международни маршрутни линии. Основната база се намира на летище Haikou Meilan, с хъб на летище Пекин. Skytrax оценява с 5 звезди общо 7 азиатски авиолинии – All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific, Garuda Indonesia, Qatar Airways, Singapore Airlines и Hainan Airlines. 


Днес авиокомпанията сътрудничи с airberlin, American Airlines, Brussels Airlines, EVA Air, Garuda Indonesia, Hong Kong Airlines, Hong Kong Express Airways, Korean Air, Rossiya Airlines, S7 Airlines, Uni Air. Програмата за лоялни клиенти се нарича Fortune Wings Club. 

 

Багаж

Ръчен багаж: вътрешни полети (включително Тайван) – 1 брой до 5 кг за икономична класа, 2 броя до 5 кг всеки за бизнес класа; международни и регионални полети – 1 брой до 10 кг за икономична класа и 2 броя до 10 кг всеки всеки за бизнес класа. Ако сте член на програмата за лоялни клиенти, можете да ползвате допълнителни преференции при количеството тегло.

 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж или да прилага различни изисквания по различни маршрути. По тази причина, винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Класи на пътуване

Предлагат се икономична и бизнес класа. Икономичната класа разполага със седалки, които се накланят до 105 градуса за повече комфорт и релакс. Оборудвана е с индивидуален сензорен екран и дистанционно управление на всяка облегалка. Предвидени са одеяла и възглавници за всеки пътник. Бизнес класата разполага с още по-удобни седалки – регулиране до 180 градуса за по-спокоен сън. 

Онлайн регистрация

Компанията предлага услугата онлайн регистрация, като началният и крайният час се определят според дестинацията. В голям процент от случаите 2 часа преди полета услугата вече e приключила. 

Флот

Към 2017 г. компанията притежава флот от 165 самолета, като още 50 се очакват да бъдат доставени. Наличните са модели Airbus A330-200 и A330-300, Boeing 737-700, 737-800, 767-300ER и 787-8. Очаква се в близко бъдеще да пристигнат моделите Airbus A330-300, Boeing 737-800 и 787-9, както и COMAC C919. 

Международно летище Пекин, Китай

Компанията реализира дейността си от три първостепенни бази – международните летища Пекин, Хайкоу и Xi'an Xianyang, обслужващо столицата на провинция Шанси.

 

Международно летище Пекин е главната аерогара, обслужваща китайската столица и се намира на 32 км североизточно от нейния център. Това е огромен летищен комплекс, който стои на първо място по въздушен трафик в Азия и на второ място в класацията за най-натоварени летища в света за 2011 г. след летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта, САЩ.

Храна на борда

И двете класи предлагат храна на борда в богато разнообразие, включително и детско меню. 

Допълнителни услуги

На разположение на всеки пътник са богат избор от филми, телевизионни програми, музика, видеоигри. LCD екраните на Airbus A330-200 са 8,9 инча в икономична класа и 10,6 инча – в бизнес класа.