Меню

Berjaya Air

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Berjaya Air от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Berjaya Air?

Авиокомпания Berjaya Air лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Berjaya Air?

За авиокомпания Berjaya Air е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Berjaya Air, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Berjaya Air?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Berjaya Air

Berjaya Air

Berjaya Air е авиокомпания със седалище в Berjaya Hangar, терминална сграда SkyPark на летище Султан Абдул Азиз Шах, в Субанг, Селангор, Малайзия. Към момента управлява полети с продължителност между 40 и 160 минути, включвайки редовни и чартърни, регионални и вътрешни авиоуслуги, като фокусът пада главно върху туристически дестинации и курортни селища за отдих, една от които е Сингапур. Авиокомпанията свързва и островите Tioman и Redang, Куала Лумпур и Кох Самуи в Тайланд.

 

Създадена е през 1989 г. с името Pacific Air Charter, като още същата година започва да функционира пълноценно. Собственост е на Berjaya Group (чрез Berjaya Land). 

Багаж

Ръчен багаж: максимално тегло между 3 и 5 кг.

 

Регистриран багаж: всеки килограм регистриран багаж се заплаща по 20 долара. За всички вътрешни полети имате максимален лимит на багажа от 112,30 долара, с други думи можете да превозвате до около 10 кг регистриран багаж.

 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж или да прилага различни изисквания по различни маршрути. По тази причина, винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Класи на пътуване

Имайки предвид, че компанията предлага само полети на къси разстояния, а самите самолети имат малък капацитет, предлаганата класа на пътуване е само една. 

Регистрация за полет

Авиокомпанията не предлага услугата онлайн регистрация. Затова трябва да сте на летището 90 минути преди излитане, за да можете да се регистрирате на място.

Флот

Към 2017 г. компанията оперира с три самолета de Havilland Canada DHC-7.

Базово летище на авиокомпанията

Sultan Abdul Aziz Shah Airport, често наричано и Субанг, е летище, разположено в Субанг, Селангор, Малайзия. Служи като главна авиобаза, обслужваща Куала Лумпур в периода 1965 г. – 1998 г. След това отваря врати новото международно летище Куала Лумпур.

 

Въпреки че плановете са това летище да се превърне в хъб, обслужващ само нискотарифни авиолинии, жителите на Субанг се противопоставят и затова тук оперират различни авиокомпании. Летището е база на Berjaya Air, Firefly и Malindo Air.

 

Общият капацитет нa Терминал 2 и Терминал 3 е 5 милиона пътници. През последните 10 години се наблюдава значително подобрение, разширение и модернизация на цялата летищна структура. 

Храна на борда

Храната и напитките на борда на Berjaya Air се заплащат допълнително.