Меню

PAKLOOK AIR INC.

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с PAKLOOK AIR INC. от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания PAKLOOK AIR INC.?

Авиокомпания PAKLOOK AIR INC. лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания PAKLOOK AIR INC.?

За авиокомпания PAKLOOK AIR INC. е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания PAKLOOK AIR INC., има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания PAKLOOK AIR INC.?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за PAKLOOK AIR INC.

PAKLOOK AIR INC.

Eurolot, позната в миналото като EuroLOT, е полски регионална авиокомпания, базирана във Варшава. Създадена е през 1996 г. Отделно от полетите, които се реализират под марката eurolot.com, осъществява и авиоуслуги на къси разстояния от името на LOT Polish Airlines, както и специализирани чартъри. Основното седалище на превозвача се намира на територията на международно летище Warsaw Frederic Chopin Airport, има още две бази - John Paul II Kraków Airport и Gdańsk Lech Wałęsa Airport. На 31 март 2015 г. авиокомпанията прекратява дейността си. 

Флот

Към ноември 2014 г. компанията притежава флот от 11 самолета Bombardier Q400 с капацитет от по 78 пътници на борда.

Базово летище на авиокомпанията

Основна база на компанията се намира на територията на международно летище Warsaw Chopin Airport. По площ то е най-голямото за Полша, обхващащо 834 хектара земя. То е и най-натоварено в страната, обслужвайки повече от 40% от общия авиационен трафик. Дневно извършва около 300 редовни полета и нарастващ брой чартъри. Лондон, Чикаго, Франкфурт, Париж и Амстердам са най-натоварените международни връзки, а Краков, Вроцлав и Гданск – най-популярните местни такива. Преди да получи името си в чест на полския композитор Фредерик Шопен (бивш жител на днешната столица), носи име като Warsaw-Okecie Airport или Okecie International Airport до 2001 г. За евро първенството по футбол през 2012 г. е изградена подземна жп мрежа.