Меню

Binter Canarias

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Binter Canarias от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Binter Canarias?

Авиокомпания Binter Canarias лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Binter Canarias?

За авиокомпания Binter Canarias е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Binter Canarias, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Binter Canarias?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Binter Canarias

Binter Canarias

Binter Canarias е авиокомпания, базирана в Телде, Гран Канария, Испания. Тя е регионален превозвач, обслужващ междуостровни дестинации в рамките на Канарите. В допълнение към маршрутната мрежа предоставя и услуги до Мароко, Португалия и Западна Сахара. През 2005 г. е отличена с приза „най-добрата регионална авиокомпани в Европа“, а през септември 2010 г. се отличава с първо място (отново за най-добър превозвач) на наградите European Regions Airline Association (ERA) Gold Award.

Създадена е през 1989 г. като дъщерно дружество на Iberia. Днес има три основни центъра – летищата Gran Canaria Airport, La Palma Airport, Tenerife North Airport. 

Багаж

Ръчен багаж: максималното тегло на ръчния багаж е 6 кг, а размерите 25х35х45см. Тук не е определяща бройката, а теглото на багажа.

Регистриран багаж: ако пътувате между островите, имате право на до 20 килограма регистриран багаж, а до международни дестинации – 23 кг. Все пак, попитайте допълнително за точното количество регистриран багаж, защото често има разминаване в изискванията по отношение на различните дестинации. Свържете се с нас на 0700 15 355.

Онлайн регистрация

Услугата стартира 72 часа преди полета и приключва 30 минути преди него. 

Флот

Към 2016 г. компанията притежава флот от 21 самолета, като още 9 ще бъдат добавени съвсем скоро. Наличните са ATR 72-500 (16 броя с капацитет от по 72 пасажери), ATR 72-600 (3 броя с капацитет от 72 пътници), Bombardier CRJ900 (2 броя с капацитет от 90 души), а поръчаните са модели ATR 72-600.

Базово летище на авиокомпанията

Gran Canaria Airport, понякога наричано Gando Airport, е летище, намиращо се на остров Гран Канария и предлагащо както пътнически, така и товарни превози. В рамките на испанската въздушно-транспортна мрежа, то е от изключително значение, класирайки се на пето място по брой превозени пътници и транспортирани товари, както и на четвърта позиция по отношение на броя авиооперации. Собственост е на държавното предприятие AENA. През 2011 г. обслужва над 10,5 милиона пътници. Намира се залива Гандо, в източната част на Гран Канария, на 19 км южно от центъра на град Лас Палмас де Гран Канария и на 25 км (16 мили) от най-популярните туристически райони на юг от островите.