Меню

Camair-Co

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Camair-Co от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Camair-Co?

Авиокомпания Camair-Co лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Camair-Co?

За авиокомпания Camair-Co е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Camair-Co, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Camair-Co?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Camair-Co

Camair-Co

Air Corridor е частна авиокомпания, базирана в Нампула, Мозамбик. Оперира вътрешни полети от основната си база – летище Нампула. Има доста кратка история – създадена е през 2004 г., като през август започва да реализира транспортни услуги с помощта само на един самолет Boeing 737. От съображения за сигурност, обаче, на 9 февруари 2007 г. американското правителство налага забрана за ползване на този превозвач. Година след това, на 10 януари 2008 г., компанията прекратява дейността сиа. През последните 12 месеца от своят живот тя обслужва маршрутни линии до дестинациите Beira, Tete, Lichinga, Maputo, Nampula, Pemba и Quelimane. 

Флот

Към април 2008 г. компанията притежава флот от 2 самолета модел Boeing 737-200. 

Базово летище на авиокомпанията

Nampula Airport е летище в Нампула, Мозамбик. Намира се в североизточната част на страната и се оперира от Aeroportos de Mocambique. Притежава две павирани писти с дължина 2000 и 1565 метра. Летището е изградено на 440 метра надморска височина. Хъб е за Kaya Airlines, както и за Air Corridor по времето, когато съществува. Към декември 2015 г. на територията на авиобазата действат 4 авиолинии – Airlink, Kenya Airways, LAM Mozambique Airlines, Malawian Airlines.