Меню

Yakutia

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Yakutia от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Yakutia?

Авиокомпания Yakutia лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Yakutia?

За авиокомпания Yakutia е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Yakutia, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Yakutia?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Yakutia

Yakutia

Yakutia Airlines е авиокомпания със седалище в Якутск, Република Саха, Русия. Тя осъществява вътрешни пътнически услуги, както и дестинции в Европа, Азия и Северна Америка от летище Якутск и летище Внуково в Москва. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и е собственост на правителството на Република Саха. 

Авиокомпанията е основана като Саха Авиа. През 2002 г. се слива с Yakutavia и променя името си, за да формира Yakutia Airline. 

В периода до 2015 г оперира повече от 55 дестинации. 

Багаж

Ръчният багаж е включен в цената на багажа, без да се изисква допълнителна такса. Той трябва да бъде с размери 55х40х20 см и не по-тежък от 10 кг. 

Регистрираният багаж е както следва: за бизнес класа комфорт - 40 кг, за пътници от икономична класа - 20 кг, за полети над Република Якутия - 20 кг. Размерите не трябва да надвишават размерите 50х50х100. Регистрираният багаж също е безплатен. 

Пътнически класи

С Yakutia Airlines можете да закупите билети за икономична (Economy) или бизнес класа (Business). Ако изберете бизнес класа за пътуването си, получавате специално внимание от екипажа, голямо разнообразие от вестници и списания, кожени седалки с елегантен дизайн за по-голям комфорт, разнообразно меню и напитки. Салонът се намира в предната част на самолета. 

Онлайн регистрация

Услугата стартира 23 часа преди полета и е налична до 2 часа преди излитане. Чрез нея можете да принтирате своята бордна карта предварително, като избегнете чакане на летището, както и да изберете своето място в самолета. 

Флот

Флотът на авиокомпания Yakutia до 2017 г. се състои от 17 самолета: 5 броя Boeing 737-800, 3 броя Bombardier Dash 8 Q300, 3 броя Q400, 5 броя Sukhoi Superjet 100-95 и 1 брой Boeing 757-200PCF. 

Летище Якутск, Русия

Летище Якутск има една писта за излизате и кацане (по-старата служи за паркинг за неизползвани самолети) и има капацитет от 700 пътници на час. Летището е център на 5 регионални авиокомпании, включително Yakutia Airlines и Polar Airliines.