Меню

JetLite

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с JetLite от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания JetLite?

Авиокомпания JetLite лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания JetLite?

За авиокомпания JetLite е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания JetLite, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания JetLite?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за JetLite

JetLite

JetKonnect е нискотарифна авиокомпания, базирана в Мумбай, Индия, и собственост на компанията Jet Airways. Всъщност е дъщерно дружество, наречено Jetlite, но след сливането си с друг нискотарифен превозвач на Jet Airways през 2012 г. започва да ползва сегашното си наименование.  Като самостоятелна компания JetKonnect прекратява своята дейност през декември 2014 г. Това е част от плана на Jet Airways за унифициране на всички брандове под един общ. 

Флот

Към януари 2015 г. компанията притежава 12 самолета – 5 броя Boeing 737-700 (с капацитет 144 или 149 места), 4 броя Boeing 737-900ER (с капацитет 192 места) и 3 броя ATR 72-600 (с капацитет 78 места). 

Базово летище на авиокомпанията

Главна база на компанията е международно летище Индира Ганди. Намира се на 15 км югозападно от железопътната гара Ню Делхи и на 16 км от центъра на града. Носи името на Индира Ганди, бивш министър-председател на Индия от 2 май 1986 г. Днес притежава 3 асфалтови писти с дължини 2813 м, 3810 м, 4430 м. През 2014 г. оттук преминават близо 41 млн. пътници, което е повишение с 11,1% в сравнение с предходната 2013 г. Полетите и превозът на карго и поща също са се увеличили.