Меню

Air Namibia

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Air Namibia от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Air Namibia?

Авиокомпания Air Namibia лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Air Namibia?

За авиокомпания Air Namibia е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Air Namibia, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Air Namibia?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Air Namibia

Air Namibia

Air Namibia е националният превозвач на Намибия със седалище в Виндхук. Предлага редовни и международни пътнически и товарни услуги от вътрешния хъб Windhoek Eros Airport и от международния – Windhoek Hosea Kutako International Airport. От декември 2013 г. е изцяло притежание на правителството на страната. Член е на Международната асоциация за въздушен транспорт и Асоциацията на африканските авиокомпании. Компанията води своето начало от 1978 г. Към октомври 2013 г. се обслужват общо 16 дестинации  и 17 летища в 8 различни държави в Африка и Европа.

Багаж

Ръчен багаж: Имате право на 1 брой ръчен багаж с тегло до 10 кг за икономична класа и 2 броя с тегло до 10 кг всеки в бизнес класа. Размерите не трябва да надвишават 55х38х20см. В допълнение можете да вземете куфар/дамска чанта/лаптоп/чадър/палто и т.н.

Регистриран багаж: за полети между Европа и Африка имате право на 1 брой до 23 кг в икономична класа и 2 броя до 32 кг всеки за бизнес класа. За полети от и до Кейптаун, Йоханесбург, Луанда и Акра – 2 броя до 23 кг всеки (икономична) и 32 кг всеки (бизнес). Размерите не трябва да надвишават 158 см.

Независимо от класата и дестинацията, всяко дете, което не притежава собствено място на борда, има право на 1 брой ръчен багаж и 1 брой регистриран (до 10 кг), както и 1 количка. Ако детето пътува на отделна седалка, теглото на багажа се увеличава на 23 кг.

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

 

Класи на пътуване

Компанията предлага икономична и бизнес класа. Всички пътници в бизнес класа са привилегировани с достъп до бизнес салоните на определените летища, допълнителен багаж и безплатни напитки на борда. Икономична класа предлага и разновидност Premium Economy, която е с доста добри условия и удобства. 

Онлайн регистрация

Услугата е налична чрез страницата на компанията на английски, португалски и немски език. По време на онлайн регистрацията можете да изберете своето място на борда и да принтирате бордната си карта. На летищата в Йоханесбург, Кейптаун и Франкфурт можете да се възползвате и от бюрата за самообслужване. 

Флот

Към август 2014 г. Air Namibia притежава флот от 10 самолета: Airbus A319-100 (4 броя), Airbus A330-200 (2 броя), Embraer ERJ-135 (4 броя).

Базово летище на авиокомпанията

Hosea Kutako International Airport е основното международно летище, обслужващо столицата на Намибия – Виндхук. Намира се на 45 км източно от града и е първият международен аеропорт в страната, кръстен на национален герой – Осия Кутако. Той е бил не само лидер, но и основател на първата националистическа партия в страната – South West African National Union (SWANU). 

Храна на борда

Безплатни напитки и закуски се предлагат на всички пътници, независимо от дестинацията, класата и вида закупен билет. Разбира се, в бизнес класа качеството и разнообразието е много по-голямо. 

Допълнителни услуги

При полети на дълги разстояния, бизнес класата предоставя персонален видео плеър с богата гама от филми. В икономична класа (също при полети на дълго разстояние) пък са разположени големи общи монитори, на които също се излъчват различни филмови продукции. Полетите на дълги разстояния предлагат на своите пътници и голямо разнообразие от музика, независимо в коя класа се намирате. Програмата за лоялни клиенти се нарича Reward$ (нивата са Silver, Gold и Premium).