Меню

Ural Airlines

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Ural Airlines от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Ural Airlines?

Авиокомпания Ural Airlines лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Ural Airlines?

За авиокомпания Ural Airlines е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Ural Airlines, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Ural Airlines?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Ural Airlines

Ural Airlines

Ural Airlines е авиокомпания, базирана в Екатеринбург, Русия. Оперира редовни и чартърни, вътрешни и международни полети от летище Колцово, като обслужва по около 3,5 милиона пътници годишно. По време на своята история, компанията печели цели 14 пъти националната награда на авиацията в Русия "Wings of Russia". Основана е през далечната 1943 г. като част от Aeroflot. Сътрудничи си с Angara Airlines и Czech Airlines. Част от обслужващите градове са българските Варна (понастоящем прекратена дестинация) и Бургас (сезонна дестинация).

Багаж

Ръчен багаж: 1 брой до 5 кг (икономична класа) или 2 броя до 12 кг общо (бизнес класа) и размери до 55 x 40 x 20см (или 115 см).

 

Регистриран багаж: според вида билет: до 20 кг за Promo и Economy пакетите, до 25 кг за Premium Econom и до 30 кг за Business/ Comfort. Според дестинацията тези килограми могат да варират. Деца под 2 год. имат право на регистриран багаж до 10 кг.

 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация

Класи на пътуване

Компанията дава избор между 4 вида класи – икономична, икономична плюс, комфорт и бизнес класа. Икономична класа предлага стандартни седалки. Икономична плюс е класата за членовете на Wings Gold Card.

 

Комфорт класата дава почти същия комфорт както и бизнес класата, като разликата е, че разходите тук са с 10-15 % по-малко, тоест наличен е висок стандарт и по-ниски цени. Седалките на борда са в предната част на самолета и са отделени с преграда. Бизнес класата е луксозната серия на компанията и предлага най-високо ниво на комфорт и удобство. Всички пътници имат отделна лента за проверка на летището, отделно гише, а на борда – възглавница, вестници и списания, отделна тоалетна и др. Седалките са в отделни кабини в предната част на самолета. Тази класа се обслужва от специални стюарди. 

Онлайн регистрация

Услугата стартира 23 часа преди полета и приключва 4 часа преди него, с изключение на полети от Екатеринбург и Москва, Чита, Хабаровск, Нижни Новгород, Санкт Петербург, Самара и Оренбург, където приключва 1 час преди полета. При чартърните полети услугата стартира 6 часа преди полета, а за транзитните полети – 12 часа. Има и група полети, при които услугата не е налична – това са полетите Alliance. 

Флот

Към 2017 г. флотът на авиокомпанията включва 38 самолета, сред които модели Airbus A319, Airbus A320, Airbus A321, а 5 броя Airbus A330-300 са поръчани. 

Базово летище на авиокомпанията

Летище Колцово е международно летище, обслужващо Екатеринбург, Русия. Намира се на 16 км югоизточно от града. Това е най-големият аеропорт в Свердловската област. Основен хъб е за авиолиниите Ural Airlines, RusLine, Transaero и Aviacon Zitotrans. Поради централното си разположение в Русия, този аеродрум е сред приоритетните за Федералната агенция за въздушен транспорт на Русия. 

Храна на борда

Икономична класа предлага безалкохолни напитки и стандартни менюта. В бизнес класата се предлагат безалкохолни напитки и ликьор още преди полета, а по време на полета – изискано и богато меню, вино, чай и др.