Меню

Bahamasair

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Bahamasair от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Bahamasair?

Авиокомпания Bahamasair лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Bahamasair?

За авиокомпания Bahamasair е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Bahamasair, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Bahamasair?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Bahamasair

Bahamasair

Bahamasair е авиокомпания със седалище в Насау. Тя е националният превозвач на Бахамските острови. Извършва полети до 32 вътрешни и регионални дестинации в Карибския басейн и САЩ от базата си на международното летище Lynden Pindling. Създадена е през 1973 г. и понастоящем е собственост на правителството на Бахамите. Някои от обслужваните маршрути са Хавана в Куба, Маями и Балтимор в САЩ, сезонни до Сибао и Лас Америкас в Доминиканската република, както и до Тринидад и Тобаго, все екзотични места и туристически кътчета. 

Багаж

Ръчен багаж: позволен е превозът на 1 брой ръчен багаж, независимо от дестинацията.

Регистриран багаж: позволен е 1 брой безплатен регистриран багаж с тегло до 23 кг и размери до 158 см. Втори, трети и четвърти регистриран багаж се заплащат съответно – 35 долара, 75 долара и 125 долара. 

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Флот

Към 2016 г. компанията притежава флот от 8 самолета – Boeing 737-500 (3 броя с капацитет от по 120 пасажери), ATR-42-600 (3 броя с капацитет 50 пътници) и ATR-72-600 (2 броя с капацитет от по 70 пътници).

Базово летище на авиокомпанията

Lynden Pindling International Airport, известно още с името Nassau International Airport, е най-голямото летище на Бахамските острови. Главен център е за компанията Bahamasair. Разположено е в близост до столицата Насау. Отваря врати през далечната 1940 г. с името Oakes Field в чест на милионера Хари Оукс, който допринесъл изключително много за изграждането на тогавашната авиобаза – все пак това е и първият аеропорт, изграждан на територията на Бахамите. Преди този период междуостровният превоз бил изцяло по вода и посредством аквапланери. През 2014 г. са обработени над 3,2 милиона пасажери.