Меню

SunExpress Deutschland

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с SunExpress Deutschland от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания SunExpress Deutschland?

Авиокомпания SunExpress Deutschland лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания SunExpress Deutschland?

За авиокомпания SunExpress Deutschland е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания SunExpress Deutschland, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания SunExpress Deutschland?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за SunExpress Deutschland

SunExpress Deutschland

SunExpress Deutschland е немска авиокомпания със седалище във Франкфурт. Тя е дъщерно дружество на SunExpress, което работи съвместно с Turkish Airlines и Lufthansa. Основната му база е летище Франкфурт, като има и няколко по-малки бази, разположени на други летища в Германия.

Авиокомпанията е основана на 8 юни 2011 г. и започва работа с 3 броя Boeing 737-800.

Багаж

Ръчният багаж на борда на SunExpress Deutschland е с максимални размери 55х40х23 см и максимално тегло 8 кг. Кабинният багаж, който надвишава допустимите размери и тегло при проверката преди качване на борда, може да бъде транспортиран в багажното отделение на самолета срещу заплащане в зависимост от отправното летище.

Регистрираният багаж за международно полети е с тегло от 20 до 40 кг, в зависимост от резервационната такса SunFare.

Пасажерите, избрали SunEco могат да пътуват с до 20 кг багаж, докато пътниците със SunClassic и SunPremium могат да пренесат до 30 кг багаж, включен в билета им. Независимо от вида на билета, който сте резервирали, можете да добавите допълнителни екстри към резервацията си, включително ястия на борда или допълнителни заявки за багаж за повече чанти или спортно оборудване.

Пътнически класи

Когато резервирате полети със SunExpress Deutschland имате опцията SunEco, SunClassic и SunPremium пакети. SunEco е начинът да пътувате само с 1 ръчен и 1 регистриран, без никакви допълнители екстри. SunClassic и SunPremium са предпочитаният избор на пътниците. Клиентите на SunClassic могат да се насладят на закуска на борда и на освежаващи напитки, а тези, избрали SunPremium да избират храната си от специално меню.

Онлайн регистрация

Можете да направите онлайн регистрация за международни полети ( с изкл. на тези от Турция) от 24 часа до 3 часа и половина преди полета. За международни полети, излитащи от Турция – от 24 часа до 1 час преди полета, а за вътрешни полети – от 24 часа до 45 минути преди полета.

Флот

Към 2018 г. SunExpress Deutschland разполага с 18 самолета – 7 броя Airbus A330-200 и 11 броя Boeing 737-800.

Базово летище, Франкфурт

Летище Франкфурт е главно международно летище, разположено до Франкфурт на Майн. То е сред водещите летища в света и най-натовареното в Германия. През него минават над 60 млн. пътници годишно, което го нарежда на 4-то място в Европа след „Хийтроу“ (Лондон), „Шарл дьо Гол“ (Париж) и „Ататюрк“ (Истанбул). То е 12-тото най-натоварено летище в света, а за 2015 г. е на първо място по карго трафик.

Терминал 1 е най-старият терминал. Той е дълъг 420 метра. Бива разширяван няколко пъти и е разделен на 4 зони: A, B, C, Z. Капацитетът му е почти 50 млн. пътници годишно. Разделен е на 3 нива: на най-горното е залата за заминаващи и чек-ин гишетата, на първият етаж е залата за пристигащи, а на подземното ниво е паркингът и жп гарата. Терминалът разполага със 103 гишета.

Храна на борда

На борда на самолета можете да поръчате храна и напитки, като изборът им зависи от полета, на който летите. Можете да избирате между сандвичи, хапки, голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Ако имате хранителна алергия или специални хранителни изисквания, можете да поръчате специални закуски до 36 часа преди полета си срещу допълнителна такса от 5 €. Можете да избирате между вегетариански, без лактоза, без глутен и подходящи за диабетици. Предлага се и богат избор от освежителни напитки и закуски, започващи от 1 евро на борда, които не изискват закупуването на допълнителни услуги.

Допълнителни екстри

Можете да резеревирате определено място в самолета срещу допълнително заплащане, да поръчате специална храна за пътуването си и да промените всеки детайл по резервацията си, като ви препоръчваме да се запознаете с отделните такси за всяка една от допълнителните услуги, които избирате.