Меню

Търсене на полети до Давид Енрике Малек

Покажи филтри

Давид

 • Обща информация

  Официален език: Испански
  Часова зона: UTC -5
  Валута: Балбоа (PAB) и щатски долар (USD)

 • Кухня

  За разлика от останалите латиноамерикански държави, панамската кухня не разчита толкова на царевицата и царевичното брашно. Дивечът и рибата са на особена почит. Ястие, което традиционно се яде в неделя е пушено говеждо с шунка, наричано тасахо.

 • Спокойствие на първо място

  Tranquilo е дума, която често ще чуете, ако пътувате из Панама. Означава „спокойно“ и може да се използва относно човек, място и ситуация. Това е нагледен пример за панамския мироглед и възприятие за времето.

 • Кафе индустрия

  Панама е световен производител и износител на кафе. Старбъкс и други известни вериги заведения ползват панамски зърна за производство на своите кафе-специалитети.

Забележителности на Давид

Официалното название на града е Сан Хосе де Давид (или Дейвид). Градът е разположен на запад от столицата Панама и е кръстен на библейския цар Давид. Това не е типичната тропическа дестинация с колониален архитектурен стил, тесни улички и балкони с цветя. По-скоро е модерен град с добре развита икономика и сравнително добър стандарт на живот.

Градът е популярен заради намиращото се в близост летище Enrique Malek International, което осигурява достъп до няколко фантастични забележителности. Величественият Volcan Baru, най-високият връх в страната и град Вулкан са само на около час път. Планинското градче Boquete със своите кафени плантации и оживената общност на експатите, както и плажният град La Barqueta са разположени на 30 минути път с кола. Границата с Коста Рика е близо, което го превръща и във важен граничен град. Плая Бурика и Бокас дел Торо са две други курортни селища също се намират наблизо.

Само на 5 минути от летището на града е Перегреал Марина. В това пристанище се помещават частните лодки и яхти, които обикновено са собственост на жителите на Давид. Местността е много подходяща за спортен риболов. От това пристанище можете да разгледате и залива Чирики. То също така осигурява достъп до екзотичния остров Бока Чика. Всички тези подходящи за почивка места разчитат за снабдяване с продукти и по-специфични услуги от Давид.

✔️ Има ли специални оферти за полети Давид Енрике Малек на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Давид Енрике Малек, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Давид Енрике Малек, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Давид Енрике Малек?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Давид Енрике Малек, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Давид Енрике Малек

Полетно разписание: Давид

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Давид

Виж хотели в Давид