Меню

Търсене на полети до Ostend Bruges Intl Airport

Покажи филтри

Остенд

 • Обща информация

  Официален език: Нидерландски, френски, немски
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Фестивалът TAZ

  Всяка година през август се провежда TAZ или „Театър покрай морето“. Театрални представления, модерен и класически балет, пиеси за деца, литературни дебати и всичко, докосващо се до културата привлича зрители и артисти от цялата страна и региона.

 • Морски вкус

  Мидите и крокетите от скариди за запазена марка на Белгия и най-вече на Остенд, затова не пропускайте да опитате порция прясно приготвени крокети в някое крайбрежно заведение.

 • Остенд на колела

  „Зеленият път“ е сравнително нова инициатива, която предлага да опознаете околностите на града на велосипеди. Маршрутът с дължина 32 км преминават през точно определени места, включващи крайбрежие, гори, закрити и открити места за пикник и игри, които ще ви накарат да се влюбите в природата.

Забележителности на Остенд

Белгийският град е разположен на брега на Западна Фландрия и предлага иначе нехарактерния за страната плажен пейзаж. Слънчевите бани, състезанията с хвърчила и пясъчните замъци са типичните плажни занимания, които може да правите в Остенд, но плуването във водите на Северно море не винаги е за всеки. Все пак през лятото, когато температурите са по-високи, Остенд се превръща в истински морски курорт.

Белгийският град предлага много възможности за шопинг, но най-подходящи за това са разходките из неговите пазари. Цветният пазар е истинска наслада за окото, а ако сте там през декември, няма как да пропуснете Коледния пазар.

Дигиталната разходка през времето на Първата Световна война е нещо, което се препоръчва на любителите на историята. Спомените на трамваен кондуктор разкриват как е изглеждал един окупиран от германците град, пресъздавайки важните събития от периода.

За истински запалените по риболова, се предлага целодневна разходка в открито море, която ще ви запаси с риба за няколко вечери напред. Сутринта корабчетата отплуват от пристанището в 06:00 ч. и се връщат обратно в 17:00 ч. Като ви очаква обучение за улов на скумрия, треска, писия, както и обяд насред Северно море.

✔️ Има ли специални оферти за полети Ostend Bruges Intl Airport на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Ostend Bruges Intl Airport, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Ostend Bruges Intl Airport, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Ostend Bruges Intl Airport?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Ostend Bruges Intl Airport, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Ostend Bruges Intl Airport

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Остенд

Виж хотели в Остенд