Меню

Търсене на полети до Ho Chi Minh Tan Son Nhat

Покажи филтри

Хо Ши Мин

 • Обща информация

  Официален език: Виетнамски
  Часова зона: UTC +7
  Валута: Донг (VND)

 • Речен круиз Бонзай

  Тъй като главната река, преминаваща през Хо Ши Мин е доста замърсена, по-малката Бонзай е подходяща за речен круиз. Позволете си да гледате залеза над града, докато вечеряте в лодка от 19-ти век.

 • Свежа бира

  Фреш барове са нещо типично за уличния живот в западния свят, но бира барът е нещо характерен за Хо Ши Мин. Разнообразието от микропивоварни в града се усеща на всеки ъгъл. 

 • Предизвикай вкуса си

  Ферментирали патешки яйца, вино от скорпионов сок, пържена змиорка – това са само част от типичните виетнамски ястия, от които ще ви се изправят косите. По-добре поискайте препоръка от мястото, в което сте отседнали относно традиционната кухня.

Забележителности на Хо Ши Мин

Хо Ши Мин е най-големият град и културен център на Виетнам. Местното население все още има навика да го нарича със старото му име – Сайгон, което е носил до 1975 г. Като типичен азиатски мегаполис, Хо Ши Мин е прашен, претъпкан и често изненадва неприятно посетителите си със задръствания. Затова уважавана форма на придвижване са мотоциклетите „хе от“. С тях лесно ще се вмъквате между многото превозни средства и ще разгледате града. А в Хо Ши Мин пейзажът е изключително колоритен – пазари, открити кафенета, масажни клиники, предлагащи акупунктура, дървени павилиони за продажба на подправки и ръчно изработени сувенири. Но древните погоди, ниските постройки и самобитните сцени имат и своя контраст в лицето на небостъргачите, луксозните хотели и лъскави ресторанти, които изникват след икономическия бум на града.

Пазарът Бин Тей е конструиран от французите през 1880-те години. Разположен е в центъра на китайския квартал на Хо Ши Мин. Отворен е всеки ден между 08:00 и 17:00 ч. и предлага богато разнообразие от плодове, зеленчуци, месо и морски продукти от всички области на Виетнам, текстил, домашни съдове и други продукти.

Музеят на военните останки е интересен обект, отразяващ 30-годишната война между САЩ и Виетнам. В двора на музея има добре запазени танкове, самолети и други военни машини, а в самата сграда се съхраняват редица документи и артефакти. 

✔️ Има ли специални оферти за полети Ho Chi Minh Tan Son Nhat на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Ho Chi Minh Tan Son Nhat, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Ho Chi Minh Tan Son Nhat, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Ho Chi Minh Tan Son Nhat?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Ho Chi Minh Tan Son Nhat, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Ho Chi Minh Tan Son Nhat

Полетно разписание: Хо Ши Мин

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Хо Ши Мин

Виж хотели в Хо Ши Мин