Меню

Търсене на полети до Сидни

Покажи филтри

Сидни

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC+10 (лято), UTC+11 (зима)
  Валута: Австралийски долар (AUD)

 • Пазарът Пади

  Този пазар със 150-годишна история, се е превърнал в институция за Сидни. Неговите повече от 1000 сергии ще ви предложат сувенири за спомен на доста разумни цени.

 • Бонди биийч

  Плажът Бонди е най-посещаваният в града, където често се срещат и местни знаменитости. Заобикалящата го местност е пълна с добри възможности за шопинг и хранене. Той също така държи световния рекорд на Гинес за снимка с най-много хора по бански костюми, включваща 1010 горещи красавици.

 • Сидни Харбър Бридж

  Иконичният Сидни Харбър Бридж е друг добре познат символ на града. Той спада към най-големите в света стоманени дъгови мостове и е открит през 1932 г. Общата височина на конструкцията е 139 метра над морското равнище. Интересен факт е, че една от активностите, свързани с него, които се предлагат е организирано изкачване на моста.

Забележителности на Сидни

Сидни спокойно може да се нарече австралийският еквивалент на Ню Йорк – космополитен кошер, който никога не спи, пълен с всевъзможни активности по всяко време на годината. Населението на града е малко над 4 млн., което го прави най-голения град на континента. Той е също и най-привлекателната туристическа дестинация на Австралия, посещаван от около 32 млн. туристи годишно.

Сградата на операта е може би първият архитектурен обект, с който всеки асоциира не само Синди, но и цяла Австралия. Тя е особено красива през вечерта, когато е празнично осветена. Ако имате възможност да посетите някое от многобройните събития, които се провеждат там, не я пропускайте. Иначе в самата сграда има няколко добри места за хапване, а районът около Операта е идеален за разходки.

Задължително се разходете около пристанище Дарлинг и няма да съжалявате. Редица атракции ви очакват там – Китайската градина на приятелството с прилежащата ѝ чайна, Националният военноморски музей, въртележка, аквариум, Музеят на Мадам Тюсо, търговки център и редица барове, които привличат внимание след залез слънце.

Едно от нещата, които радва всеки турист е надписът „безплатно“. Това пише на зелените тениски на всички доброволци, организиращи тур из основните забележителности на Сидни. Те се провеждат три пъти на ден и са чудесен начин да опознаете града през очите на местните.

Има ли специални оферти за полети до до Сидни, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до до Сидни?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до до Сидни?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до до Сидни?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до до Сидни, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата в Сидни

Популярни авиокомпании, опериращи до Сидни

Полетно разписание: Сидни

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Сидни

Виж хотели в Сидни