Меню

Търсене на полети до Тайланд

Покажи филтри

Тайланд

 • Пукет
 • Банкок
 • Краби
 • Бо Пут
 • Обща информация

  Официален език: Тайски
  Часова зона: UTC +7
  Валута: Бат (THB)

 • Островите Пи-Пи

  Островите Пи-Пи не се нуждаят от представяне. Тяхната пословична красота действа като магнит на туристите. Тъй като те са доста популярни, повечето хотели организират трансфер дотам с ферибот или моторни лодки.

 • Нощен живот

  Улица Бангла е сърцето на нощния живот в Пукет, където за вашето внимание се борят редица бирарии, заведения с музика на живо, нощни клубове и стриптийз барове.

 • Фантазията на Пукет

  Phuket Fantasea e изключително популярно представление, включващо танцьори и слонове. То се провежда в огромен тематичен парк на плажа Камала. Около две десетилетия то се радва на интерес, заради завладяващия начин, по който артистите разказват местните легенди.

Забележителности на Пукет

Визитната картичка на Тайланд е остров Пукет, който е разположен на западното крайбрежие. Безупречните плажове и крайбрежни води превръщат Пукет в зимната мечта на всеки жител на Северното полукълбо. Във вътрешността на Пукет се намира тропическа гора, която е под закрилата на местните закони, а именно националният парк Као Фра Таео. Това, което е позволено за туристите там, е организирано сафари със слонове.

Най-известната улица в Пукет е Thalang в Стария град. В района повечето къщи са запазени в китайски и португалски стил, а има и такива, които са съвсем реновирани. Гледката, с която всички свързват Пукет, е заливът на изток от острова – Пхангнга. Скалите в различни форми, които сякаш „израстват“ от водата, са покрити с растителност и създават необичаен пейзаж, радващ очите.

Големият Буда на Пукет е 45-метрова бяла мраморна статуя, която се вижда от всяко място в южната част на острова. Гледката от хълма, където е издигната статуята, е спираща дъха. До статуята има обособен голям паркинг и сграда, където се даряват и купуват амулети, както и музей на Големия Буда.

Chalong, построен през XIX век е най-големият и посещаван храм в Пукет. Стените и таваните са украсени с красива живопис, илюстрираща живота на Буда, както и с много дарени златни статуи. Храмът е изграден на три етажа, които са достъпни за изкачване, а на последния има тераса с повече от прекрасна гледка.

✔️ Има ли специални оферти за полети до Тайланд на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет до Тайланд, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет до Тайланд, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят до Тайланд?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети до Тайланд, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи до Тайланд