Меню

Търсене на полети от Cancun Intl Airport

Покажи филтри

Cancun Intl Airport

 • Обща информация

  Официален език: Испански
  Часова зона: UTC -5
  Валута: Песо (MXN)

 • Нощен живот

  Нощният живот на Канкун е легендарен. Модерните клубове се посещават от световно известни DJ-и, а самите заведения предвиждат ефекти, като конфети, пяна парти, светлинно шоу и други подобни, за да изпъкнат сред конкуренцията.

 • Родното място на текилата

  Националната алкохолна напитка на Мексико се произвежда по оригиналната си рецепта именно в Канкун. Там се намира и Музеят на текилата, където ще опитате различни видове и начини за пиенето ѝ, както и културното значение скрито зад тях.

 • Тайните кладенци

  Районът на Канкун е известен със своите сеноте или дълбоки и широки ями в земята, покрити с вода. Тези интересни природни басейни са често свързани с подземни речни системи или пещери. На езика на маите името им означава „добре скрита тайна“, като на времето са били използвани като кладенци или места за жертвоприношения. Днес туристите с радост плуват в тях.  

Забележителности на Канкун

Карибското крайбрежие на Мексико има своята туристическа звезда и това е Канкун. Морската вода достига температури от 29 градуса през лятото, което автоматично превръща плажовете в най-голямата забележителност на курорта. Макар и малко вероятно, джетът, гмуркането, плажният волейбол, коктейлите и обикновеното излежаване, може да ви омръзнат в даден момент. Тогава архитектурните съкровища на маите, ще ви предоставят часове разходки назад във времето, докосвайки се до храмове, домове и останки на хиляди години. Комплексите El Rey, Chichen Itza и Tulum са достъпни и подходящи за еднодневни екскурзии.

Разнообразният животински свят ще ви изненада. Покрай руините на El Rey лесно може да видите игуани, а покрай кораловите рифове на Канкун, гмуркачите ще срещнат интересни костенурки и цветни риби. Интерактивният градски аквариум ще ви запознае с обитателите на местния животински свят по по-безопасен и комфортен начин.

В Канкун се намира най-известният подводен музей. Той е замислен, заради проблемите, които засягат местните коралови рифове. Благодарение на многобройните скулптури, се образува зона за растеж на корали и развитие на морския живот. Начинаещи и напреднали водолази могат да се докоснат до повече от 400 статуи.

Сред най-популярните туристически атракции е еко тематичният парк Xcaret. Островът на ягуарите, Лагуната Манатей, Павилионът на пеперудите и плуване с акули са само част от забавленията, които ще ви запознаят с местната природа и култура. 

Има ли специални оферти за полети до Cancun Intl Airport, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до Cancun Intl Airport?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до Cancun Intl Airport?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до Cancun Intl Airport?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до Cancun Intl Airport, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Cancun Intl Airport

Полетно разписание: Канкун