Меню

Търсене на полети от Шри Ланка до Южноафриканска република/ ЮАР

Покажи филтри

Южноафриканска република/ ЮАР

 • Кейптаун
 • Йоханесбург
 • Обща информация

  Официален език: Английски, африканс
  Часова зона: UTC +2
  Валута: Ранд (ZAR)

 • Близо до дивия живот

  За да се запознаете отблизо с богатия животински свят на Южна Африка, може да преспите в някой от специалните резервати, където на свобода живеят слонове, лъвове, жирафи, антилопи и други типични за региона животни.

 • Цветният квартал

  Бо-Каап се намира близо до центъра на Кейптаун и е известен с това, че сградите му са ярко боядисани в различни цветове. Стилът на повечето къщи е от XVIII и век, като в миналото там са живеели предимно мюсюлмани.

 • Плажът Мюзенберг

  Един от най-сниманите плажове на Кейптаун е известен сред сърфистите, но е доста колоритен, заради многобройните, наредени една до друга кабинки за преобличане.

Забележителности на Кейптаун

Кейптаун е точната дестинация за всички, които търсят приключения. Планината и океана се сливат в границите на южноафриканския град, за да гарантират множество прекрасни гледки и вълнуващи преживявания. Небезизвестната планина Тейбъл е един от символите на ЮАР и любителите на планинското катерене могат да се възползват от различните маршрути, за да се насладят на гледка отвисоко. Кабинковият лифт е по-лесният и бърз вариант, от който всеки може да се възползва.

Нос „Добра надежда“, наричан „Кейп пойнт“ е част от националния природен парк „Тейбъл маунтин“. Пейзажът с над 250 вида животни и птици го превръщат в рай за фотографите и пътешествениците. Освен вдъхновяващите гледки на океана, китовете покрай бреговете на Кейптаун, ще ви накарат да се взирате още повече в безкрайния син хоризонт. Ако имате страст към фотографията или просто колекционирате необичайни селфита, може да се възползвате от организираните турове с лодки. Водачите отвеждат туристите до опредени точки, където китовете могат да се наблюдават.

Плажовете на Кейптаун вървят в комплект с добър нощен живот, местенца за вкусно похапване, автентични местни пазари и други възможности за почивка и забавление. Районът на Кейптаун е известен с винопроизводството си и не веднъж е завоювал световни отличия за това. Организираните винени турове, ще ви запознаят с местни винарни и техните реколти.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Шри Ланка до Южноафриканска република/ ЮАР на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Шри Ланка до Южноафриканска република/ ЮАР, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Шри Ланка до Южноафриканска република/ ЮАР, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Шри Ланка до Южноафриканска република/ ЮАР?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Шри Ланка до Южноафриканска република/ ЮАР, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.