Меню

Търсене на полети до Hangzhou Xiaoshan

Покажи филтри

Ханджоу

 • Обща информация

  Официален език: Китайски
  Часова зона: UTC +8
  Валута: Юан (CNY)

 • Старата улица Куингхефанг

  Това е идеалното място, от където да закупите сувенири и да хапнете местна храна, разбира се с допълнение от прословутия зелен чай. Сергии, магазини, работилнички и различни заведения ще напълнят погледите ви.

 • Мостът Гонгчен и Големият канал

  Над Големия канал, който си е направо истинска река, преминава известният Каменен мост Гончен. Може да вземете речно такси, което да ви разведе на водна разходка, за да стигнете до моста. В района има интересни ресторанти и кафенета, предлагащи не само кафе и бира, но и живописни картини.

 • Храмът Лингуин и Гравираните Буда

  Тази забележителност е далеч от центъра, затова ще ви се наложи да вземете автобус, такси или кола под наем. Има малка входна такса, след което пред вас се открива впечатляващ пейзаж от фигури на Буда, издълбани в самите скали. Много китайски туристи посещават храмът Лингуин.

Забележителности на Ханджоу

Ако търсите екзотично и необичайно място, на което да стъпите първи от своите приятели, то проверявайте бързо полетите за Ханджоу. Древни храмове и дълги чаени церемонии ще ви омагьосат в китайския град, който се намира само на един час път от Шанхай с високоскоростен влак. Най-подходящите сезони за посещение са пролетта и есента, тъй като през зимата смогът е в повече, а лятото е пълно с туристи.

Това, което няма начин да изпуснете е Западното езеро. Няколко компании предлагат разходки с лодки из него, но ако предпочитате само да се любувате на пейзажа, седнете в някое от хубавите кафенета наоколо. Това са най-луксозните и модни заведения в града, за които Инстаграм и Фейсбук профилите ви чакат.

Пагодата Баочу е разположена на хълм, гледащ към целия град. При ясно време ще видите разпрострян пред вас целия град, включително и Западното езеро. Ако обичате катереното, може да се възползвате от скалистия релеф наоколо.

Ханджоу е известен със своя зелен чай, който се предлага навсякъде. Това обаче не означава, че ще го намерите на ниска цена във всяко заведение. В по-луксозните кафенета на брега на Западното езеро е съответно и по-скъпо. В случай, че проявявате интерес към историята на чая, посетете местния Национален чаен музей.

✔️ Има ли специални оферти за полети Hangzhou Xiaoshan на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Hangzhou Xiaoshan, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Hangzhou Xiaoshan, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Hangzhou Xiaoshan?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Hangzhou Xiaoshan, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Hangzhou Xiaoshan

Полетно разписание: Ханджоу

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Ханджоу

Виж хотели в Ханджоу