Меню

Търсене на полети от Vitoria Eurico de Aguiar Salles

Покажи филтри

Eurico de Aguiar Salles

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC-3 (лято), UTC-2 (зима)
  Валута: Реал (BRL)

 • Около града

  Витория може да бъде чудесна отправна точка за еднодневни екскурзии до градове като Гуапапари, Доминго Мартинс или Сера. Пътят до там отнема не повече от два часа с кола.

 • Занаят от първа ръка

  В Pialeiras de Goiabeiras можете да видите как се произвеждат известните по целия свят глинени саксии и пръстеновидни съдове. На място има магазин, от който да си купите нещо за спомен. 

 • Сладко удоволствие

  Най-добрият бразилски шоколад е ръчно изработен от производителя Garoto's, близо до Vila Velha. Всеки ден има 90-минутни екскурзии с водач.

Забележителности на Витория

Градът се намира на югоизточния бряг на Бразилия и е столицата на региона Espirito Santo. Той съчетава колониални корени с модерен облик. Известен е не само с красивите си плажове, но и с големия си брой чисти паркове, характерната местна култура и гостоприемството на своите граждани, наричани capixabas.

Витория е град с модерна архитектура, прекрасни плажове, множество барове и ресторанти. По-важните забележителности се намират на остров, до който се стига по един от многото мостове. Какво си струва да се види там? Със сигурност катедралата от 16 век, Катедрала Метрополитана и най-старата сакрална сграда в града – Capela de Santia Luzia, намираща се в непосредствена близост.

Интересни са също и по-старите сгради от 16 век, като например францисканският манастир "Конвенто да Пенха", намиращ се на хълм точно до Третия мост (Terceira Ponte). Оттам ще се насладите на най-красивата панорамна гледка към града. Трябва да се види също и Анчиета Палас, която е бивша йезуитска база, но днес служи за седалище на местния парламент и всеки ден има безплатни екскурзии с водач.

След като сте в Бразилия, няма как да не се сетите за плаж. Любимото място на местните жители е Praia da Costa, където можете да плувате и да сърфирате, както и да наблюдавате огромните кораби, които влизат в пристанището. Кварталите Praia do Canto и Praia do Camburí са доста подхъдящи за туристите, заради многото магазини, барове и ресторанти. Любимият парк за отдих на местните е Moscoso.

Когато огладнеете, посетете района на Canto Beach, където сред улиците, ще намерите огромен избор от ресторанти и барове от всякакъв вид. Ако кулинарните пътувания са по вашата част, не забравяйте да попитате за мокека, морски дарове, рибени късчета в кокосов сос и капичански пай, който се приготвя от картофи, морски дарове, маслини и кокосово масло.

✔️ Има ли специални оферти за полети Vitoria Eurico de Aguiar Salles на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Vitoria Eurico de Aguiar Salles, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Vitoria Eurico de Aguiar Salles, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Vitoria Eurico de Aguiar Salles?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Vitoria Eurico de Aguiar Salles, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Vitoria Eurico de Aguiar Salles

Полетно разписание: Витория