Меню

Търсене на полети от Seattle Tacoma

Покажи филтри

Tacoma

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-7 (лято), UTC-8 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Компютърът от миналото до сега

  Друг чудноват и също толкова интересен музей е този на компютъра. В него ще видите работещи примери за компютри и устройства от 1950-те години до наши дни, които ще ви припомнят колко бързо са се развили технологиите.

 • Подземията на Сиатъл

  Организирани турове ще ви разведат из някогашните централни улици на Сиатъл от 19-ти век. Под площад Pioneer е разположена мрежата от улици, която остава под новия облик награда, построен след големия пожар през 1889 г.

 • Време за шоколадова история

  За да възнаградите малките послушните туристи, ако пътувате с деца или да задоволите любовта си към шоколада, посетете разходката из местната шоколадова фабрика. Освен, че ще видите как се приготвя популярния десерт, ще си вземете безплатни мостри и дори може да ви позволят сами да направите някое блокче.

Забележителности на Сиатъл

Заобиколен от вода и планини, вечно зелени гори и големи паркове, Сиатъл е едно прекрасно, свежо кътче от САЩ. Вероятно първото нещо, с което асоциирате града е страхотната Space Needle (Космическа игла), която е емблематичната кула-наблюдателница на Сиатъл. Тя е построена през 1962 г. по повод международно изложение и до сега е привлякла милиони посетители. Общата тежест на конструкцията е 9550 тона и е създадена с цел да издържи всякакви климатични промени и земетресение до 9,1 по Рихтер. Посетителите могат да използват асансьор, който ще ги изстреля до върха ѝ за 41 секунди.

Друго също толкова популярно място в Сиатъл е общественият пазар Пайк, който е сред най-старите в САЩ. Той има интересно оформление, като основното му първо ниво се намира на върха на стръмен хълм, а всички останали по-надолу. Там освен традиционните фермерски продукти, може да намерите и доста странни и редки артикули – антики, комикси, занаятчийски произведения, бижута и други.

Музеят на поп културата привлича вниманието с нетипичната си лъскава и цветна фасада. В него феновете на културните поп явления през последните няколко десетилетия, ще се забавляват истински. Музикални стаи в различни стилове или такива посветени на Междузвездни войни например, няма да оставят никого отегчен.

Аквариумът на Сиатъл включва шест различни изложбени отдела: „Прозорец към водите на Вашингтон“, „Подводен купол“, „Живот на ръба“, „Птици и брегове“, „Тихоокеански коралов риф“ и „Морски бозайници“. Децата също ще го харесат, защото могат да докоснат морска звезда, да наблюдават как се храни октопод и други подобни активности.

✔️ Има ли специални оферти за полети Seattle Tacoma на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Seattle Tacoma, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Seattle Tacoma, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Seattle Tacoma?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Seattle Tacoma, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Seattle Tacoma

Полетно разписание: Сиатъл