Меню

Търсене на полети от Судан до Белиз

Покажи филтри

Белиз

 • Белиз
 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC -6
  Валута: Белизки долар (BZD)

 • Великолепният подводен свят

  Със своите повече от 300 км дължина, кораловият риф на Белиз е вторият по големина в света. Плуването в този район е незабравимо приключение, само помнете да не докосвате нищо.

 • Коралови острови

  В района има много коралови острови, като повечето от тях не са населени. Един от най-известните острови е Ambergris Cay със своя единствен град – Сан Педро. Може да стигнете там с ферибот.

 • Райски хотели

  На някои от островите в региона ще намерите бунгала, построени от палети, които служат като хотели. Може да си купите вода и храна директно от брега и ще се почувствате наистина като в рая.

Забележителности на Белиз

Белиз е най-големият град в едноименната страна, разположена в Централна Америка. На север граничи с Мексико, а на юг и запад с Гватемала. Самият град е малък и има не повече от 60 хиляди граждани. Той е столица на страната, докато Белмопан не поема тази функция.

В повечето случаи Белиз не е град, който бихте посетили по предварителен план, а по-скоро място, на което случайно попадате. Обикновено туристите преминават през Белиз като част от пътуването им към Мексико или Гватемала. Но Белиз не заслужава да бъде толкова подценяван – там ще опитате един от най-добрите видове ром, ще се насладите на фантастични плажове и красиво време през цялата календарна година. През декември там ще ви посрещне температура от над 20 градуса. Значителна част от туристите са американци, които избират тази дестинация, за да разгледат джунглата, намираща се в близост и запазените сгради от маите.

Бреговете на великолепното Карибско море са част от това, което винаги привлича гостите на Белиз. Има перфектни условия за плуване и гмуркане, заради богатия подводен свят в този район. Нещо, което особено очарова водолазите, са останките на кораби. Те са ехото на миналото, напомнящо за многото имигранти, пристигнали в страната, както и за пиратите, които са бродили наоколо. Ако никога не сте пробвали да се гмуркате, не се притеснявайте – има много школи за това, които могат да ви научат бързо.

Отсядайки в Белиз, определено трябва да опитате най-добрия подарък, даден от природата – морските дарове. Скариди, раци и риби от всякакъв вид ще ви накарат буквално да си оближете пръстите. Опитайте също и сирената на местните производители. Вашата вечеря може да бъде елегантно придружена от уникалната музика, която е смесица от карибски ритми с леко влияние от американските хипита. Музиката в повечето заведениея се изпълнява на живо.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Судан до Белиз на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Судан до Белиз, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Судан до Белиз, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Судан до Белиз?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Судан до Белиз, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.