Меню

Избор на начин на плащане на хотелската резервация

Избор на начин на плащане на хотелската резервация

Ако сте избрали банков превод като начин на плащане, ще се отворят данните, необходими за банковия превод. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, трябва да отметнете квадрадчето „Искам да получа фактура“ и да въведете допълнителните данни, които се изискват за това.

Тук трябва да предоставите данни за контакт (електронна поща и телефон), които ще бъдат необходими по-късно за изпращане на потвърждение за направената резервация и хотелския ваучер, както и за бърза връзка с Вас.

След като декларирате, че сте запознати с условията на резервацията и общите условия на eSky, можете да завършите процеса на резервация, натискайки бутона „Резервирай хотел“, но преди това Ви съветваме отново да проверите коректността на всички въведени данни. Банковият трансфер трябва да бъде извършен не по-късно от 48 часа след завършване на резервацията. 

Плащане с кредитна карта

Ако сте избрали начин на плащане с кредитна карта, трябва да въведете всички необходими данни – вид и номер на картата, валидност, CVV код, име и фамилия на картодържателя. Запознайте се с условията на резервацията и общите условия на eSky и след това извършете плащането, натискайки бутона„Резервирай хотел“.  

Вижте още:

Безплатна анулация при резервация в хотел

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!