Меню

Плащане на хотел с кредитна карта

Плащане на хотел с кредитна карта

Плащането с кредитна карта е най-бързият и надежден начин за плащане на хотелска резервация. eSky използва технологията SSL (кодиран пренос на данни), с цел да осигури безопасно предаване на данни от кредитни карти по време на резервацията на полета. SSL е най-популярният метод за безопасно предаване на информация от кредитни карти, както и за пренасянето на поверителни данни в интернет. Можете да се уверите, че връзката е безопасна като проверите дали в момента на попълване на данните, адресът на страницата започва с https://.

Начинът за плащане се избира в процеса на резервация.

Ако изберете начин за плащане с кредитна карта, трябва да попълните формуляр с данните от нея. Всички данни трябва да бъдат въведени в съответствие с информацията от картата, с която заплащате.

Уверете се, че картата, с която разполагате, е кредитна, а не обикновена дебитна карта, с която не можете да извършите плащане на хотелската резервация. Също така, проверете дали Вашата карта не изисква въвеждането на допълнителен код за сигурност.

Плащане с кредитна карта можете да направите и по телефона на номер +359 2 907 97 49. Данните за кредитната карта се предоставят по време на разговора. Нашите консултанти са готови да отговорят на всичките Ви въпроси, относно плащане с кредитна карта. 

Вижте още:

Плащане на хотел чрез банков превод

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно