Меню

Регистрация в хотела

Регистрация в хотела

При пристигане в хотела, трябва най-напред да се явите на рецепция и да представите необходимите документи за Вашето настаняване – ваучер и документ за самоличност. Възможно е да Ви бъде поискан и друг документ със снимка за сравнение.

Рецепциите на повечето хотели работят 24 часа в денонощието. Въпреки това, доста често регистрациятае възможна само след 14:00ч. местно време. До 12:00 ч. се освобождават стаите от напускащите хотела гости и след това започва тяхната подготовка за следващо настаняване. Тези часове могат да бъдат различни за различните хотели, затова Ви съветваме да проверите кога е най-добре да пристигнете в хотела, за да не се налага да чакате дълго за настаняване.

По време на регистрацията ще получите информация за това в кои часове работят различните съоръжения на хотела, след което ще получите ключ или карта за Вашата стая. 

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статия ти харесва, но смяташ, че липсва дадена информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно