Меню

Трансфер от летището до хотела

Трансфер от летището до хотела

Някои хотели предлагат транспорт от летището до хотела. Информация за това дали хотелът предлага такава услуга, можете да видите и на нашата интернет страница. В случай че хотелът предлага трансфер, той може да бъде поръчан веднага след като направите резервация за настаняване. Просто се свържете с нашия център за обслужване на клиенти или ни пишете e-mail и ние ще резервираме тази услуга вместо Вас.

Имайте предвид, че хотелът запазва правото си да откаже да извърши услугата, без да посочва причина затова. Освен това, резервацията на тази услуга може да изисква заплащането на допълнителна такса.

Някои големи международни летища предлагат безплатен превоз с автобус (шатъл), който отвежда гостите от летището до хотелите, разположени в близост до терминалите. Такава услуга предлага например летище JFK в Ню Йорк. Информация за налична такава услуга, можете да намерите на летищните интернет страници или на гише информация на летището. 

Вижте още:

Регистрация в хотела

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!