Меню

Допълнителни услуги в хотела

Допълнителни услуги в хотела

Много от хотелите предлагат и допълнителни услуги като перално помещение, събуждане по телефона, рум сървиз (Room Service), поръчка на такси, продажба на билети за културни събития, туристическа информация, съхранение на ценности в сейф и др. Възможно е такива услуги да бъдат платени.

Помнете:

Мини барът в стаята (често под формата на малък хладилник) обикновено е допълнителна услуга и консумацията от него се заплаща допълнително в края на престоя (при напускане на хотела). Във всяка стая с мини бар трябва да има ценова листа на продуктите в него.

Много хотели предлагат безплатни кафе и чай, които можете да си приготвите сами в стаята. За целта стаите са оборудвани с кафе машина или кана и са снабдени с чай, кафе, захар, сметана и стъклени или пластмасови чаши.

В зависимост от категорията на хотела, той може да предлага и допълнителни услуги като плувни басейни, сауна, фитнес център, спортна зала, бижутериен магазин, магазини за сувенири, фризьорски салон, гладене, помещение за съхранение на багаж, конферентни зали, безплатен паркинг и др.

Интернет

В повечето хотели има възможност за използване на интернет – безплатен или платен. Таксите се определят индивидуално от всеки хотел. Много хотели предлагат и безжичен интернет (Wi-Fi). Възможно е достъпът да бъде защитен с парола и да се наложи да заплатите допълнително, за да го използвате. Персоналът на хотела ще Ви уведоми как можете да платите таксата за тази услуга.   

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!