Меню

Съхранение на ценности в хотела

Съхранение на ценности в хотела

Повечето хотели разполагат с шкафчета/ сейфове, в които срещу малка такса можете да съхранявате документи, пари и други ценности. Всяко шкафче има индивидуален ключ, което гарантира, че никой друг няма да има достъп до него.

По-високите категории хотели имат сейфове в стаите за гости. Това увеличава още повече безопасността на съхраняваните предмети. Обикновено сейфът в стаята се заключва с код, който трябва да помните и да не споделяте с други лица.

Сейфът е един сигурен начин за съхранение на Вашите ценности. Въпреки това ние Ви съветваме да предприемете и други стъпки, които значително ще допринесат за Вашето спокойствие по време на престоя:

- Внимателно затваряйте вратата всеки път, когато напускате стаята. Ако тя има ключалка, винаги я заключвайте.

- Съветваме Ви да не държите всички парични средства или карти на едно място. Така, ако загубите една карта, можете да използвате друга или пари в брой.

- Уверете се, че документите Ви са на сигурно място. Ако загубите паспорта си, ще можете да се върнете в България само с помощта на българските дипломатически мисии. 

Вижте още:

Трудни ситуации зад граница

 • Барселона
  Излитане от София
  от 123 EUR
  Барселона
  Излитане от София
  от 159 EUR

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!