Меню

Как мога да си добавя багаж?

Как мога да си добавя багаж?

Не всички авиокомпании включват възможността за превоз на регистриран багаж в цената на билетите, които предлагат. В тези случаи багаж може да бъде добавен срещу допълнителна такса, определяна от съответната авиокомпания. Това може да стане още по време на резервацията на билета от специално поле за добавяне на багаж. Ако изберете да включите такъв към резервацията си, системата автоматично ще добави съответната такса към крайната цена. 

Ако желаете да добавите багаж към вече платен билет, това може да стане чрез връзка с наш консултант. Потърсете ни на +359 2 955 75 80 или ни пишете на info@esky.bg. Посочете своя резервационен номер и количеството багаж, което желаете да добавите. Консултантът ще ви информира за таксата, която трябва да заплатите и ще добави още багаж към резервацията ви, съобразно допустимите ограничения на авиокомпанията. 

Вижте още полезна информация във видеото: 

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!