Меню

Как изглежда самолетният билет

Как изглежда самолетният билет

След завършване на резервацията и потвърждение на плащането ще получите имейл на електронната си поща. Именно този имейл представлява вашият електронен самолетен билет. Не очаквайте да откриете прикачен файл – в такъв формат се изпраща единствено застраховката (ако сте добавили такава при резервацията). 

Електронният самолетен билет съдържа номера на резервацията, информация за пътуващите и детайли за полета (авиокомпания, номер на полета, време и място на излитане и кацане, информация за допустимия багаж и т.н.). Не е задължително да разпечатвате самолетния билет, тъй като той фигурира в системата на авиокомпанията. Все пак, за Ваше улеснение, можете да го принтирате и носите със себе си на летището. Така ще разполагате с информация за полета си. Имайте предвид, че за да бъдете допуснати на борда на самолета, е необходимо да носите бордната си карта

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!