Меню

Как да добавите мнение за дадено летище

Как да добавите мнение за дадено летище

На eSky.bg има два начина за добавяне на мнение за дадено летище:

  1. Чрез е-mail – всеки наш клиент, който е резервирал самолетен билет с eSky, ще получи e-mail с молба за оценка на летището, до което е летял, след неговото завръщане. Този e-mail ще съдържа линк към съответното летище, където ще можете да добавите Вашето мнение. След като добавите мнението си за летището на приземяване, системата ще Ви предложи да оставите мнение и за летището на излитане.
  2. Чрез уебсайта на eSky – всеки потребител на нашия уебсайт може да добави мнение за дадено летище в раздел Летища. След като изберете съответното летище, можете да добавите Вашия коментар в секцията "Мнения на пътниците". За целта eSky не изисква регистрация на сайта.

Добавянето на мнение за летище отнема само 2-3 минути, но разбира се, всеки може да пише толкова, колкото смята за необходимо. Колкото повече информация има за дадено летище, толкова по-полезна ще бъде тя за останалите пътници.

Мнението ще се появи на нашата страница, веднага след като го публикувате.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!