Меню

Профил в eSky: какви са ползите и как се използва?

Профил в eSky: какви са ползите и как се използва?

За да предоставим на нашите потребители максимално комфортни услуги, непрекъснато подобряваме потребителския профил в eSky. В тази статия ще научите как по-добре да управлявате резервациите си в своя профил и защо всъщност си заслужава да имате профил в eSky!

Как да вляза или да се регистрирам?

Линк към профила ви ще откриете в менюто в сайта на eSky или директно на този адрес.

Ако пък вече имате профил, можете да влезете с вашите имейл и парола. Това е всичко!

В случай че все още нямате профил, можете да се регистрирате, като въведете имейл адреса си. След това на него ще ви изпратим имейл с линк за задаване на парола. След като зададете парола, можете да използвате акаунта си.

Какво представлява профилът в eSky?

Вашият профил в eSky е мястото, където можете лесно да управлявате своите резервации – включително на полети и хотели. С него можете да добавяте и запазвате данните си за онлайн регистрация. В допълнение, логнатите потребители получават специални оферти за резервации за настаняване и могат да получават известия за промени в цените на полетите, които следят. По този начин можете още по-лесно да откривате изгодни възможности за пътуване!

Освен това акаунтът ви позволява по-бърза и удобна резервация на полет и хотел, защото не се налага да попълвате резервационната форма всеки път. А това е голямо удобство, особено ако сте от хората, които пътуват често!

Какви предимства ви дава профилът в eSky?

Ето какви са удобствата, от които можете да се възползвате в профила си:

 1. Да препращате потвърждението за резервацията на избрания имейл адрес.
 2. Да добавяте данните за онлайн регистрацията – вашите и на другите пътници.
 3. Да променяте датата на полета – през профила си можете да изпратите запитване дали е възможна промяна в датата на полета.
 4. Да променяте данните за контакт – имейл адрес или телефонен номер.
 5. Да имате постоянен достъп до резервациите си на полети и хотели.
 6. Да разполагате с достъп до информация за изисквана виза (с възможност да заявите такава) и други документи, както и актуални правила за пътуване.
 7. Да закупите допълнителни услуги като:
  • регистриран багаж;
  • приоритетен бординг;
  • туристическа застраховка;
  • коли под наем;
  • резервация на настаняване.
 8. Да управлявате ценовите си известия – с активирането на известия ще сте информирани за най-добрите ценови оферти за полети по предпочитаните от вас маршрути.

Можете ли да откриете предишни резервации в своя профил?

Ако тъкмо настройвате своя профил в eSky, можете да видите и своите предишни резервации. Просто влезте в секция “Моите резервации” и въведете номера на поръчка в eSky. Имайте предвид, че за да заредите предишни резервации в профила си, резервациите следва да са направени със същия имейл адрес, използван за настоящия профил.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!