Меню

Чартърни полети

Чартърни полети

Какво означава чартърен полет?

Чартърите са полети до популярни дестинации, организирани от туроператорите.

Много туроператори предлагат както продажба на цялостни почивки, така и продажба само на самолетни билети до популярни дестинации.

Билетите за чартърни полети често се предлагат в последния момент, когато някой от туроператорите не е успял да продаде достатъчен брой почивки за определена дестинация. Благодарение на това, цената може бъде значително по-ниска от тази на традиционните превозвачи.  За покриване на разходите по наемането на самолета, туроператорите могат да си позволят дори да предложат определени билети на цена под себестойността им, за да запълнят максималния капацитет.

Предимства на този тип полети

Предимствата, които получавате, когато изберете такъв тип полет могат да услеснят и да спестят вашето време и пари.

Можете да наемете целия самолет, след което да определите местата, както и часовете за излитане.

Чартърните полети са особено удобни, когато трябва да пътувате до град, където с редовна или нискотарифна авиокомпания пътуването може да изисква множество прекачвания пред достигане до желаната локация.

Забавления

Докато пътувате удобно към дестинацията, която сте избрали да посетите, на борда на самолета ще откриете много забавления, като висококачествени звукови или развлекателни системи за един незабравим полет.

eSky предлага чартърни полети до определени дестинации. За информация и резервация се свържете с нашия център за обслужване на клиенти на +359 2 955 75 80 или пишете на email: info@esky.bg

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!