Меню

Препродажба на самолетен билет

Препродажба на самолетен билет

Тъй като билетите в самолетния транспорт са строго поименни, препродажба на самолетен билет в буквален смисъл, не е възможна. Няма как да закупите билет на Ваше име, да го разпечатате и да го продадете на някой друг, който да пътува с него.

Понякога, обаче, е възможна смяна на името на пътника.

При нискотарифните авиокомпании такава смяна, както и промяна на датите и маршрута на полета, са възможни срещу съответната глоба. Ако пътник не може да използва билета си, може да намери някого, който да пътува вместо него, срещу заплащане на всички необходими такси.

При редовните авиокомпании смяна на името обикновено не е възможна и билетът не може да бъде прехвърлен на друг пътник. Съществуват и някои авиокомпании, при които такава промяна е възможна, но при определените в тарифата на превозвача условия.

За повече информация във връзка с условията на Вашата резервация, моля, свържете се с наш консултант на +359 2 907 97 49

 • Мадрид
  Излитане от София
  от 50 EUR
  Мадрид
  Излитане от София
  от 159 EUR

Вижте още:
Условия за анулация на самолетен билет
Условия за поправка на грешки в самолетен билет

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно