Меню

Съюз Sky Team

Съюз Sky Team

Наред със Star Alliance и Oneworld, Sky Team е едно от най-големите авиационни обединения в света. Компаниите, членки на този съюз, достигат до близо 930 летища в над 170 страни по целия свят.

История

Sky Team е основан през 2000 г. от авиокомпаниите Air France, Delta Airlines, Aeromexico и Korean Air. Четири години по-късно към него се присъединяват компаниите Continental Airlines, KLM и Northwest Airlines. Към момента в съюза членуват 20 авиокомпании, които годишно обслужват над 470 млн. пътници.

Какво предлага? 

Авиокомпаниите, членки на съюза, предлагат на своите клиенти интегрирана програма за лоялност, което означава, че можете да трупате мили, пътувайки с всяка една от авиокомпаниите, независимо на коя програма точно сте член. Милите могат да бъдат използвани за отстъпки от полети и награди. Можете да се присъедините към програмата онлайн, чрез сайтовете на авиокомпаниите, като членството е безплатно. Данните от картата Ви са необходими при резервация на полет.  

Авиокомпании, членки на Sky Team:

Aeroflot, Aeromexico, Aerolíneas Argentinas, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines, XiamenAir.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!