Меню

Търсене и избор на подходящ полет

Търсене и избор на подходящ полет

Онлайн резервацията на самолетен билет започва с определянето на критериите на пътуването, търсенето и избора на полет в система от множество предложения. Търсачката за полети на eSky е доказано най-добрата и най-използаната в България. Тя е изцяло на български език, включва милиони тарифи на над 650 редовни и нискотарифни авиокомпании, летящи до над 3000 летища в 63 000 дестинации по цял свят. Тя ще ви помогне да направите най-добрия, изгоден и бърз избор на самолетен билет. Търсачката ще откриете както на началната, така и на редица други страници на сайта eSky, а изборът на желания полет става изключително лесно.

Търсене на полети

  1. Изберете двупосочен, еднопосочен или полет с много отсечки
  2. Въведете град или летище на излитане (Някои големи градове имат по няколко летища, така че при въвеждането на град на излитане, можете да изберете опцията „Всички летища“. Така в резултатите ще бъдат показани всички възможни полети до избраната дестинация. )
  3. Въведете дестинация
  4. Изберете дати на пътуването
  5. Изберете брой и категория пътници (според възрастта им), след което натиснете червения бутон за търсене с лупа.
    *Можете да зададете търсене на полети и според класата на пътуване – икономична, бизнес или първа, но не е задължително. Системата винаги ще ви показва първо икономичните (най-евтините места).

Резултати от търсенето

След натискане на бутона за търсене, системата ще ви покаже всички налични полети и тарифи, според зададените критерии, подредени по цена, започвайки от най-ниската. Вие можете да изберете всеки един от предложените полети, в зависимост от това кой от тях е най-подходящ за вас. Специалните филтри и допълнителни възможности на системата ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

Както се вижда на изображението, можете да филтрирате десетките предложения по различни критерии – брой прекачвания, часове на полетите, авиокомпании, летища на излитане, кацане или прекачване. Можете да изберете да се покажат само най-добрите цени на отделните авиокомпании, а секцията Най-евтини полети +/- 3 дни ще ви покаже най-изгодните полети за дати, близки до заложените в търсенето, седмица напред или назад.

Избор на полет

След като се спрете на най-подходящия за вас полет според цена, часове, авиокомпания, прекачвания, продължителност и тн, натиснете бутона "Избери" непосредствено до него. Системата ще провери наличността точно на тази цена и ще ви прехвърли към следващия етап на резервационния процес. 

Мобилно търсене

Търсене, както и резервация на полет с eSky, можете да направите по абсолютно същия начин и през мобилния си телефон. Сайтът на eSky може да бъде използван еднакво удобно през всякакъв вид устройство. Можете да търсите и резервирате самолетни билети където и да се намирате – на дивана вкъщи, в офиса, в ресторанта, в метрото – единственото от което се нуждаете е смартфон и връзка с интернет. За да още по-голяма бързина и удобство ние ви препоръчваме да свалите мобилното приложение на eSky, което е налично за Android и iOS устройства. 

 

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статия ти харесва, но смяташ, че липсва дадена информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно