Меню

Как да резервирате кола под наем

Как да резервирате кола под наем

Резервацията на автомобил под наем на koli.eSky.bg е лесна и интуитивна. 

Посочете дестинацията и датите

От търсачката изберете държавата, града и мястото, от което искате да вземете автомобила (често можете да вземете колата и от летището, на което сте кацнали). Ако искате да върнете колата на друго място, премахнете отметката и изберете място на връщане. След това изберете датите и часовете на получаване и връщане на автомобила и натиснете бутона "Търси". 

Изберете кола под наем

На следващата стъпка ще видите възможните за резервация автомобили. За да изберте по-лесно, можете да използвате филтрите вляво, които ще ви помогнат да филтрирате резултатите според доставчика, местоположението, оценката от други потребители, опциите за гориво и наличните екстри в автомобила. Когато намерите колата, която отговаря на Вашите изисквания, натиснете бутона "Резервирай сега". 

Допълнителни услуги към автомобила

Тук ще намерите цялата информация за услугите, които са включени в наемната цена на автомобила. По-долу можете да добавите допълнителни услуги, които се заплащат отделно (напр. детско столче, втори шофьор, GPS и др.). Заплащането на допълнителните услуги се извършва на място и ние не можем да гарантираме, че в момента те са налични. Ако искате да потвърдите дали желаното допълнително оборудване е налично, свържете се с нас по телефона. След като изберете желаните екстри, натиснете бутона "Напред към резервация". 

Въведете Вашите данни

Попълнете задължителните полета във формата за Вашите данни. Когато изберете бутона "Резервирай сега", ще се появи поленце, в което можете да въведете номера на Вашия полет, ако ще летите до дестинацията. Опцията не е задължитена, но е желателна, тъй като с нейна помощ рент-а-кар компанията може да получи информация за възможно забавяне на Вашето пристигане. 

Плащане

Изберете вид на кредитната карта и въведете нейните данни и натиснете "Резервирай сега"

Моята резервация

След края на резервацията ще получите e-mail за потвърждение. Ако желаете да промените нещо в резервацията си или да разпечатате ваучера си, отидете на "Моята резервация" в горния десен ъгъл на страницата. 

Вижте още:

Застраховка "Пълна защита"

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!