Меню

Избор на начин на плащане на застраховката

Избор на начин на плащане на застраховката

Без значение дали сте избрали туристическа застраховка или застраховка за анулация на билет, можете да платите по два начина – с кредитна карта или чрез банков превод. Изборът на начин на плащане става след като сте избрали желаната застраховка и сте въвели данните на застрахованите лица.


Данни на платеца

След натискане на бутона "Плащане" ще бъдете пренасочени към нов екран, където трябва да попълните данните на платеца, който може да бъде лице, различно от осигурените лица. Оставете също и електронна поща и телефон за контакт. Данните ще бъдат необходими по-късно за изпращане на потвърждение за направената покупката и за бърз контакт с Вас, в случай на нужда. При плащане с кредитна карта, посочете вида на картата и всички нейни данни. 

Запознайте се с условията на застраховката и общите условия на eSky. Препоръчваме Ви отново да проверите коректността на въведените данни и, ако всички те са верни, натиснете бутона "Купи застраховката".

Вижте още:

Получаване на застраховката

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!