Меню

Плащане на застраховката по банков път

Плащане на застраховката по банков път

Освен с кредитна карта, можете да платите своята застраховка и по банков път. Плащанията могат да бъдат направени чрез интернет банкиране или в клон на всяка банка.
Начинът на плащане се избира по време на резервиране на застраховката. След успешно завършване на резервацията, на екрана се показва необходимата информация, за да се направи банковия трансфер към eSky – име и адрес на банката на получателя, номер на банкови сметки, SWIFT код, сума за превод, основание за плащане (резервационният номер на поръчката и име на пътуващия/ застрахования). Всички тези данни се изпращат автоматично и на предоставения имейл адрес в момента на резервацията – можете да ги използвате, за да попълните подробно формуляра за банков превод.


Ако плащате по банков път, трябва да се уверите, че всички полета на формуляра за банков трансфер са попълнени в съответствие с информацията, предоставена на интернет страницата и електронната Ви поща, с всички подробности на Вашата резервация. Правилно и детайлно попълненият формуляр за банков превод, ще позволи бързо и коректно издаване на Вашата застраховка.


Запомнете:

Задължение на потребителя е след извършване на плащане по банков път да изпрати копие от платежния документ, съдържащо подпис и печат на банката, от която е осъществен трансфера на сумата.

Потвърждение от страна на клиента за направен банков превод, трябва да бъде изпратено на plateno@esky.bg

Плащане за Туристическа застраховка трябва да бъде извършено не по-късно от 24 часа преди датата на отпътуване. Препоръчваме Ви да направите плащането възможно най-скоро, след като получите потвърждение за успешно направена резервация.


Забележка: Плащане за застраховка за анулация на билет трябва да бъде извършено не по-късно от 72 часа преди датата на отпътуване.


Ако сте поръчали покупка на застраховка по време на резервиране на самолетен билет, хотел/ почивка, указанията за плащане на застраховката ще бъдат предоставени в отделен имейл от тези за самолетния билет.

Ако поръчката Ви се състои от резервация на самолетен билет и резервация за застраховка, можете да извършите плащане и за двете поръчки заедно – с една транзакция. При плащането, в полето „Основание за плащане” трябва задължително да запишете номерата и на двете поръчки, т.е. и двата резервационни номера.

Ако поръчката Ви се състои от хотелска резервация и резервация за застраховка, плащането на сумите трябва да стане поотделно. При извършване на плащанията, моля запишете задължително номерата и на двете резервации.

Вижте още:

Плащане на застраховката с кредитна карта

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!