Меню

Плащане на застраховката с кредитна карта

Плащане на застраховката с кредитна карта

Плащането с кредитна карта е най-бързият и удобен начин за закупуване на пътническа застраховка. Въведената информация за кредитна карта на страницата на eSky е защитена чрез най-съвременната технология за защита на данни в интернет – SSL.

Предпочитаната от Вас форма на плащане трябва да бъде избрана по време на резервационния процес. 

Съветваме Ви предварително да проверете дали видът на картата, с която желаете да закупите услугата, фигурира в листа с видовете карти, чрез които можете да извършите плащане. Също така се уверете, че Вашата карта няма код за допълнителна сигурност (3d security code) – при наличието на такъв код към картата, плащане не може да бъде осъществено.


Ако изберете плащане с кредитна карта, моля  попълнете съответните данни във формата за плащане – име на картодържателя, вид на картата, номер на картата, дата на валидност, код за сигурност, адрес на картодържателя. Всички въведени данни трябва да съответстват на информацията, посочена на кредитната карта.

Когато купувате застраховка с кредитна карта, плащането може да се осъществи незабавно, ако с предоставената карта могат да се осъществяват online разплащания, ако има достатъчна наличност по сметката към банковата карта, ако не е превишен дневният лимит на транзакциите и сумите, ако не е наличен допълнителен код за сигурност, ако собственикът на картата е съгласен с транзакцията, ако картата не е с изтекъл период на валидност, ако всички данни са въведени коректно и ако потребителят е избрал правилния тип карта. При успешна транзакция (плащане), резервационната система ще предостави информация за Вашата полица.

Резервация и покупка на застраховка можете да направите и с помощта на консултант от центъра за обслужване на клиенти на eSky на телефон +359 2 907 97 49. Необходимата информация за кредитната карта се предоставя по телефона. От мерки за сигурност и с цел повишаване качеството на обслужването, всички разговори с консултант се записват. Нашите туристически агенти са готови да отговорят на всички въпроси, свързани с плащане с кредитна карта.

Вижте още:

Плащане на застраховката по банков път

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно