Меню

Резервация на застраховка

Резервация на застраховка

Резервация на застраховка за пътуване можете да направите през сайта на eSky в раздел застраховки или по време на резервация на самолетен билет

Когато резервирате застраховка отделно от билета, от секция застраховки, имате възможност да изберете един от следните два варианта: туристическа застраховка или застраховка за анулация на полет.

При избор на туристическа застраховка, изберете държава на отпътуване, дестинация на пътуването, дати на действие на полицата и брой застраховани лица. Системата автоматично ще изчисли цената на застраховката. Натиснете червения бутон избери, който ще ви пренасочи към избраната застраховка.Данни на осигурените лица и избор на начин за плащане

Следва да въведете данните на осигурените лица по паспорт или лична карта (имена, пол и рождени дати), както и да изберете начин на плащане. Застраховката можете да заплатите с кредитна карта или чрез банков превод. Въведете данните от картата или данни на платеца, запознайте се с общите условия на застраховката и на eSky и натиснете бутона "Купи".

Ще бъдете пренасочени към страница с детайли на застраховката и застрахованите лица, както и резервационен номер. Ако сте избрали плащане по банков път, ще видите и нашите банкови сметки, към които можете да извършите плащането. След успешно плащане, ще получите имейл, който ще съдържа вашата застрахователна полица и общите условия на застраховката.

Вижте още:

Избор на начин на плащане на застраховката


Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно