Създаване на скрийншот

Създаване на скрийншот

Изпращането на доказателство за плащане е процес, който значително ускорява процеса на получаване на застраховката.

Процесът на създаване на екранна снимка не е сложен и се състои от няколко стъпки:

Първо отворете прозореца, който показва информация за съответния трансфер. Имайте предвид, че правейки скрийншот ще бъде заснето всичко, което в момента виждате на екрана, затова затворете всички прозорци, които не желаете да се виждат.

Когато сте готови, натиснете бутона на клавиатурата, който за различните модели лаптопи или компютри има различно име: "PrtSc", "Prt Scrn", "Print Scrn", "Print Screen". На лаптопите най-често се намира в горния десен ъгъл, а на клавиатура към стационарен компютър – на някой от функционалните клавиши (F9, F10, F11, F12).

При натискането на този клавиш записвате изображението на монитора в паметта на компютъра. За да превърнете копираната информация във файл, препоръчваме да използвате програмата MS Paint, която е на разположение на повечето компютри и лаптопи. Копираното поставете в нов прозорец, натискайки едновременно бутони Ctrl. и V. По този ще получите скрийншот.

Запазете файла като въведете неговото име и изберете разширение – напр. JPG или PNG формат.

Така създаденият файл изпратете на адрес: plateno@esky.bg. След това се обадете на 0700 15 355 или +359 2 955 75 80, за да потвърдите, че файла е получен успешно и се чете. Моля свържете се с нас не по-рано от 10-15 минути след изпращане на потвърждението за направен паричен превод, за да се уверите, че сме получили потвърждението и то се чете.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.

Статия ти харесва, но смяташ, че липсва дадена информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно