Меню

Air Sinai

Advertisement

Най-добрите оферти за полети с Air Sinai от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

Advertisement

✔️ Докъде лети авиокомпания Air Sinai?

Авиокомпания Air Sinai лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Air Sinai?

За авиокомпания Air Sinai е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Air Sinai, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Air Sinai?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Air Sinai

Air Sinai

Air Sinai е авиокомпания, базирана в Кайро, Египет. Компанията е фиктивна и извършва услуги като дъщерна фирма на EgyptAir. Създадена е през 1982 г. с оперативни полети между Египет и Израел. По това време, поради политически причини, не се управлява от EgyptAir. През 2002 г. прекратява дейност, а името ѝ се заличава от самолетите като търговска марка. EgyptAir ползва самолетите й без идентификация, че те всъщност са собственост на Air Sinai. В графиците на въздушните превози и маршрутните карти също липсва името. Единствената дестинация днес е въздушната връзка между Тел Авив и Кайро, която реално се управлява от EgyptAir. 

Флот

Към октомври 2013 г. компанията притежава флот от 1 самолет Embraer 170 с капацитет от 76 пътници.

Базово летище на авиокомпанията

Международно летище Кайро е най-натовареното в страната. Служи като основен център за EgyptAir и EgyptAir Express, както и за няколко други авиокомпании. Намира се на 15 км от града и обхваща площ от около 37 кв. км. То е на втора позиция по натовареност в Африка, след международното OR Tambo в Йоханесбург. Притежава 3 асфалтови писти с дължини 3 301, 3 999 и 4 000 метра. Има 3 основни терминала и 1 сезонен.