Меню

Търсене на полети до Krasnodar Pashkovsky

Покажи филтри

Краснодар

 • Обща информация

  Официален език: Руски
  Часова зона: UTC +3
  Валута: Рубла (RUB)

 • Столицата на кучетата

  Сред главната улица „Красная“ има интересна статуя на две елегантно облечени кучета. Тя е вдъхновена от поета Владимир Маяковски, който твърди, че Краснодар е столица на кучетата, заради големия им брой. Местните вярват, че ще ви споходи късмет, ако потъркате носовете им, а лапите вещаят пътешествие.

 • Сафари парк

  Местният парк се нарича Сафари парк и е идеален за малките посетители, които тепърва се запознават със света на животните. Освен истински тигри, камили и други животни, има доста правдоподобни фигури на различни видове.

 • Екатерина Велика

  Все пак основателката на града има своя заслужен паметник в южния край на улица „Красная“. Тя е изобразена изправена, в цял ръст, а под нея са войниците ѝ. В района около статуята има запазени хубави старинни къщи.

Забележителности на Краснодар

Руският град Краснодар е разположен на река Кубан и само на 148 км от северното крайбрежие на Черно море. Той е основан през 18-ти век с името Екатеринодар в чест на императрица Екатерина Велика, но при смяна на властта, името му се променя и остава така до днес.

Краснодарският държавен историко-археологически музей е точният ви избор, ако сте отделили малко време за посещение на музеи. Той се помещава в забележителна сграда, само на няколко крачки от главната улица „Красная“ и обхваща историята от древността до Болшевишката революция. Любителите на изкуството трябва да се запазят за Музея на Коваленко. Той е разположен в красивата синя къща на Шардонов, която само по себе си е архитектурно произведение.

Живописният полуостров на река Кубан представлява Паркът на победата, потънал в зеленина, цветя, кафенета и детски площадки. До него можете да стигнете, минавайки през известния мост на целувките от северната му страна. Най-интересната част от парка е Музеят на оръжията на победата, който пресъздава истинско бойно поле от Втората Световна война с танкове и ракети. За по-лесно разглеждане на парка, може да наемете велосипед.

✔️ Има ли специални оферти за полети Krasnodar Pashkovsky на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Krasnodar Pashkovsky, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Krasnodar Pashkovsky, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Krasnodar Pashkovsky?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Krasnodar Pashkovsky, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Krasnodar Pashkovsky

Полетно разписание: Краснодар

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Краснодар

Виж хотели в Краснодар